Emine Kılıç Türkiye ve Niğde’yi Temsil Edecek! Emine Kılıç Türkiye ve Niğde’yi Temsil Edecek!

Şubat ayında Şanlıurfa 'da derece rüzgârı estiren Niğdeli Dartçılar   Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ile bir araya geldi.

Şubat 2022 tarihinde Şanlıurfa TOKİ Batıkent Gençlik Merkezi Eyyubi’ye Salonunda düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 4. Ayak Bölge Turnuvasında Niğdeli sporcular,  Kadir Arıöz Genç Erkekler kategorisinde Türkiye 2. si, Necati Anıl Genç Erkeklerde Türkiye 3. sü, Genç Kızlarda ise Zeynep Mirac AYDUDU Türkiye 3. sü olmuşlardır.

Yıldız Kızlarda Asime Gül ÖZ ve Büyük Erkeklerde Ali Bahadır KOÇAK Derece Maçında elenmişler ve Türkiye 5. Olmuşlardır. Turnuvanın 2. gününde Yıldız Kızlarda Asime Gül ÖZ Türkiye 1. si olmuştur. Genç Erkeklerde Kadir ARIÖZ ve Genç Kızlarda Zeynep Mirac AYDUDU, Kadınlarda Zehra Nisa TURHAN Derece Maçlarında ve Türkiye 5. olmuşlardır. Sporcularımız ve Antrenörleri Ersin DUMAN Niğde 'ye döner dönmez Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlker ÖTGÜNLÜ ile bir araya geldi.

Ziyarette ÖTGÜNLÜ sporcuları tebrik ederek "Bizlere, Niğdemize yaşattığınız bu gurur için sizlere ve antrenörümüz Ersin hocamıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Sporcular ÖTGÜNLÜ 'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Spor Şube Müdürü Mahmut KARATAŞ'ın da bulunduğu ziyaret İl Müdürümüz İlker ÖTGÜNLÜ ve Sporcuların iyi dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim