Erzurum’da yapılan Türkiye Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen stilde Türkiye Şampiyonu olan Niğde Üniversitesi sporcusu  Emrah Kuş ve derece elde eden diğer sporcu öğrencileri takım sorumlularıyla birlikte Rektör Prof.Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret ettiler.


Ziyarette şampiyona ile ilgili Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e bilgi veren takım sorumluları Yrd. Doç. Dr. Berkan Alpay, Öğretim Görevlileri Kamil Cesur ve Ömer Gürsoy A ve B klasmanları olmak üzere iki grupta yapılan müsabakalara 40 üniversiteden 416 sporcunun katıldığını söylediler.

Niğde Üniversitesi  grekoromen ve serbest stil takımlarımızın geçtiğimiz yıl yapılan şampiyonada ilk 10'a giren takımların oluşturduğu A klasmanda mücadele ettiğini ifade eden takım sorumluları her iki takımımızın da şampiyondan 3’üncülükle döndüklerini belirttiler.

Sporcuları ve Takım sorumlularını tek tek kutlayan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, bu tür başarılardan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektör Görür sporcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı da çektirdi.



Editör: TE Bilişim