Niğde Safari Off-Road Club (NİSOFF) Niğde Takımı’nın da katılımıyla Sivas Belediyesi tarafından Off-Road yarışlarının üçüncüsü düzenlendi. Yarışlarda Niğde takımı NİSOFF 7 ayrı klasmanın S3 klasmanında sıralamaya girerek 3’ncülük ödülünü kazandılar. 


Paşabahçe Mesire Alanı yanında oluşturulan parkurdaki yarışlara, Niğde’yi temsil eden Niğde Safari Off-Road Club (NİSOFF) Niğde takımı’nın yanı sora toplam 40 ilden 50 kulüp ve 150 sporcu katıldı. Yarışmacılar, çamur ve rampa gibi çukurlarla zorlaştırılan parkurda mücadele etti. Yarışmacılardan bazılarının parkurlarda zorlandıkları ve araçlarının arızalandığı görülürken, Niğde takımı oldukça başarılı bir yarış çıkarırken izleyicilerden de tam not aldılar.


Bazı etaplarda çamura saplanan araçlar, kepçe ve kurtarma araçları ile çıkarılırken, yarışın sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.


Konu hakkında açıklamada bulunan Niğde Safari Off-Road Clup Kulübü Başkanı Ümit Kaya; “Bu başarı tüm takım arkadaşlarımızın ve Niğde’nindir. İlimiz adına burada bir kez daha temsilci olmak ve dereceye girmekten de ayrıca mutluyuz. Türkiye’nin dört bir yanında ve hatta komşu ülkelerde Niğde adına yarışmanın gururunu yaşıyoruz. Ekibimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Wushu Kungfu şampiyonu Niğde’den çıktı Wushu Kungfu şampiyonu Niğde’den çıktı

Editör: TE Bilişim