Niğde’de emniyet ve basın mensupları rövanş maçında karşı karşıya gelecek.
 
Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Emniyet mensupları ile Basın mensupları arasında yapılan ve emniyet mensuplarının galibiyetiyle sonuçlanan dostluk maçının  rövanşı yapılacak.
Geçtiğimiz maçta Basın mensupları, sahadan 10-7 gibi bir skorla yenik ayrılmıştı. Rövanş maçına iddialı hazırlanan basın mensupları tüm Niğde halkını 14 Mayıs Cumartesi günü  saat: 17.00’da Polis Meslek Yüksek Okulu Sahasında yapılacak olan yılın maçına davet etti.
BASIN MENSUPLARI FUTBOL TAKIMI: Gündem Gazetesi Yasin Esen,  Yeni Yıldız Gazetesi Pato lakaplı Musa Kılıç, Anadolu Gazetesi Yaşar Gül, Hamle Gazetesi İsmail Çizmeci, Niğde Haber Gazetesi Ali Kadı, Fırat Ensari, M. Murat Sezgin,YOM Ajans ve DHA Temsilci Uğur Mart, TRT Temsilcisi Hamza Tav, İHA Temsilcisi Taha Acar ve  Feyza Dijital Fatih Kızılkaya.
Daha önceki maçta da sahaya çıkması muhtemel 11’de yer alacakken son gün yaşanan measi yoğunluğu sebebi ile maça  kadro ile birlikte sahaya çıkamayan www.borhaber.net Editörü Dâhi GEDİK,herhangibir aksilik olmazsa bu maçta forma giyecek.  
 
Editör: TE Bilişim