Haber : Selim GÖKEL



 Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig takımlarından Bor Ömürpen Şekerspor ile Ankara Karayolları Bayan Voleybol Takımları  karşılaştı.


Pazara günü 14:00’da Bor BESYO Kapalı Spor Salonunda yapılan 2. Lig Bayan  voleybol karşılaşmasında gülen takım Ankara Karayolları Bayan Voleybol takımı oldu.

İlk setten  25 – 17   yenik ayrılan temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor takımı 2. sette daha dirençli ve az hata ile oynadı ancak bu sette 25 – 20 konuk takım Ankara Karayolları Spor’un galibiyeti ile tamamlandı.

İlk iki seti kaybeden Bor Ömürpen Şekerspor takımı 3. sette daha kötü bir oyun sergiledi. Ankara Karayolları takımı 3. sette ise 25 – 9 fark atarak ilk maçından galip ayrılarak hanesine ilk puanını yazdırdı.

Borluların ilgi gösterdiği maçta,  Bor Ömürpen Şekerspor’un taraftar grubu Ortaçarşı trübünde yerini aldı ve takımlarını heyecanla destekledi. Sezonun ilk maçını, Niğde Valisi Alim Barut, Bor Emniyet  Müdürü Levent Çivi, Ömürpen Şekerspor Kulüp başkanı Lüfti Ede,  bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile sporsever vatandaşlar izledi. Daha önceki maçlarda olduğu gibi, Niğdeli sporseverler aileleri ve çocukları ile maçı izlemenin keyfini yaşadılar.

Maçta gergin anlar da oldu, zaman zaman hakemlerin kararları tepkilere sebep oldu. Karşılaşmanın sonunda ise oyuncular ve hakemler  kapının kilitli olması, açılmamasından dolayı  uzun süre saha içinde beklediler.

 

Not : Maçtan 15 dakika önce salonun içine girerek takımların ve hakemlerin toplu fotoğrafını almak istedik. Ancak Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü görevlileri sahanın içine bundan böyle basın mensubu alınmayacağını ve basın locasından takip etmemizi istediler. Biz de hay hay dedik ve basın locasına çıktık ancak, bizden sonra gelen bir grup basın mensubu saha içerisinde maç başlayana kadar durdu takımların ve hakemlerin fotoğraflarını aldılar ve aynı görevliler onlara müdahale etmedi. Bu güne kadar Bor’da gerçekleşen spor faaliyetlerini düzenli olarak takip eden ve yüzlerce fotoğraf ile yer veren sitemize uygulanan çifte standard için sadece  not  düştük.

 

Editör: TE Bilişim