Dünyanın en büyük pencere üreten fabrikası ÖmürPen, İlimizin başarılı takımı Bor Şeker Spor Bayan Voleybol kulübünün resmi sponsoru oldu.
Geçtiğimiz sezon deplasmanlı amatör ligde hep başarılı sonuçlar alarak, İlimizi temsil eden Bor Şeker Spor bu sezon Aroma Bayanlar Voleybol 3. liginde İlimizi temsil edecek.
Bor Şeker Spor’un 3. Ligde oynama başarısı elde etmesi sonucunda 3. Ligde daha başarılı sonuçlar alması ve bu ligin maddi harcamalarının üstesinden gelinebilmesi amacıyla Bor Şeker Spor yöneticileri sponsor arayışına gitti. İlimizin başarılı takımı Bor Şeker Spor’un resmi sponsorluğunu, İlimizde faaliyet gösteren Dünya markası Win-life pencerelerini üreten aynı zamanda bir çok ülkeye ihraç edilen Pvc Pencere fabrikası ÖMÜRPEN üstlendi.
Bu birliktelik ile Bor Şeker Spor’un ismi, Ömürpen Şeker Spor olarak da değiştirildi.
ÖMÜRPEN’in Bor Şeker Spor’a olan resmi sponsorluğu geçtiğimiz gün Bor Şeker Fabrikası Sosyal Tesislerinde Ömür Pen yetkilileri, Bor Şeker Spor Bayan Voleybol takımı yöneticileri, basın mensupları ve sporcularının da katılımı ile yapılan yemekli bir toplantı ile duyuruldu.
Toplantıya Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu, Ömür Pen Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Ede, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin, Şeker-İş Bor Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş, Ömürpen Şeker Spor yöneticisi Göksel Yapıcı, Takım Antrenörü Erhan Yüksel, takım yönetimi, oyuncuları ile Ömür Pen yetkilileri katıldı.
Ömür Pen Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Ede yaptığı açıklamada , “Ömür Pen Şeker Spor olarak ilk adımımızı attık, inşallah bunun en başarılı şekilde sonucuna kadar gitmek için elimizden geleni yapacağız, başarı için kararlıyız bunu da yapacağız. Ben Ömürpen Şeker Spor’u Avrupa Liginde görmek istiyorum, bu takımada yakışır” dedi.
Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu, Ömür Pen’in bu desteğinden mutlu olduklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini ve takımlarından başarılı sonuçlar beklediğini belirtti.
Ömür Pen Şeker Spor Yöneticisi Göksel Yapıcı ve Antrenör Erhan Yüksel ise Ömür Pen gibi dünya devi bir firmanın desteğini almaktan mutlu olduklarını, bu gün burada bu birlikteliği pekiştirdiklerini, takımlarının 3. Ligde mücadele edeceğini bunun sorumluğunun farkında olduklarını, Ömür Pen’in destekleri ile takımlarına 4 yeni oyuncu daha kattıklarını belirterek, Voleybol Severlerin bu sezon çok güzel maçlar izleyeceklerini söylediler.
Toplantıda bulunan Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin toplantıda yaptığı kısa konuşmasında “ Gerek Ömür Pen yöneticilerine gerekse Bor Şeker Spor yöneticilerine böyle bir birlikteliği gerçekleştirdikleri için teşekkürlerini iletti ve Gazeteciler Cemiyeti olarak bu oluşuma tam olarak desteklerimizi vereceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi. 


Editör: TE Bilişim