Niğde İşitme Engelli Futbol Takımının geçtiğimiz hafta Süper Lige yükseldiği haberini yapmıştık.(İlgili haberimiz aşağıda tıklayın)


Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı desteklerinden dolayı Vali Necmeddin Kılıç'a plaket takdim ettiler. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı  Hasan Kılın'ında katıldığı ziyaret sonrası Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a plaket takdim edildi. 

PLAKET ALMASI GEREKENLER PLAKET VERDİ!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İşitme engelli sporcularımız koyduğumuz hedefi aşarak şampiyon olmuşlardır. Bu bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı" dedi.

Niğde İşitme Engelli Sporcular Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a makamında ziyarette bulundu. Süper Lig'de bulunan İşitme Engelli Futbol Takımı oyuncularının yanı sıra bir çok dalda üstün başarı sergileyen işitme engelli sporcular Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a ayrıca plaket takdim ederek verdiği desteklerden dolayı şükranlarını sundular.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç konuşmasında; "Benim için engelli olanların bir şekilde spora dahil olmalarıydı. Ancak onlar benim koyduğum hedefi aşarak şampiyon oldular. Sporcu arkadaşlarımızın hedefi aşarak şampiyon olması bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Bundan sonra takımımıza sahip çıkacağız, çıkmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Önceki Haberimiz için Manşete Tıklayın





Editör: TE Bilişim