Türkiye Muay Thai Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve ilimizde muay thainin öncü kulüplerinden olan Kayra Spor Kulübünün girişimleri sonucu ilimizde 21-23 Haziran tarihleri arasında Muay Thai Hakemlik kursu başarı ile tamamlandı.



Kurs’un açılış konuşması Türkiye Muay Thai Federasyonu  Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Hamit Durmaz tarafından yapıldı. Daha sonra kürsüye çıkan iç anadolu profesyonel hakem kurulu başkanı Oktay şahin tarafından hakemlik görevinin incelikleri hakem adaylarına anlatıldı. Başarılı gecen ve 25 kursiyerin katılımı ile gerçekleşen kursun ardından Kayra Spor kulübü başkanı ve İç anadolu teknik kurul üyesi olan Halil İbrahim koçak “ Bizlere Niğde’de hakemlik açma fırsatını tanıyan federasyon başkan vekilimiz Hasan yıldız, federasyon genel sekreter vekilimiz Korkmaz Atalay, İç anadolu hakem Kurulu başkanı Hacer Göl Hocalarımıza teşekkür ederim. Ülkemizi yurt dışında icra ettikleri gerek hakemlik gerek eğitmen olarak sayısız başarılara imza atmış Hamit Durmaz ve Oktay Şahin Hocalarımızı Niğde’ de Ağırlamak bizler için gurur vericidir. Kursun açılması için elinden geleni yapan Hamit Durmaz ve Oktay Şahin Hocalarıma teşekkür ederim. Niğde’nin ilk hakemlerini çıkartmak Kayra Spor Kulübü Adına gurur vericidir. Artık Muay Thai Müsabakalarında Sporcularımızın yanında Niğde’mizi hakemlerimizde temsil edeceklerdir.

Kursda başarılı olan kursiyerlerimize mesleki hayatlarında başarılar diliyorum. Kurs sırasında bizleri yalnız bırakmayan Akdeniz bölgesi yürütme kurulu başkanı  Hasan Urlu, iç Anadolu bölgesi yürütme kurulu başkanı Sayın Abdullah Soytürk’e ve ilimizin Wushu alanında güzide tek antrenörü  Adnan Boztaş Hocalarımıza teşekkür ederim. Bizi takip etmeye devam edin “ dedi.














Editör: TE Bilişim