Nİğdeliler Taraftarlar Grubu Başkanlık seçimi yapıldı. Niğde Belediyespor çalışmalarına başladı. 


Bölgesel Amatör Liginde  (BAL) mücadele eden Niğde Belediyespor futbol takımının taraftar grubu Niğdeliler geçtiğimiz gün  başkanlarını seçmek için bir araya geldi.


Yapılan başkanlık seçiminde geçen senenin Niğdeliler amigosu olarak görev alan Hilal Demirel tek aday olarak çıktığı seçimde başkan seçild.


.Hilal Demirel küçüklügünden beri Niğdespor maçlarına giderek bir tutku haline gelen Niğdesporun taraftarlar grup başkanı oldugundan çok mutlu oldugunu,   Niğdespor ve Niğde halkı için elimden gelenin en iyisini yapacagına ve futbolun dostluk kardeşlik olduğunu unutulmamasına vurgu yaptı. Geçen sene ki gibi Nevşehir, Ceyhan, Amasya gibi şehirlerle dostluk kuruldugunu ve bu dostlukların başka şehirleri de katmak istediklerini ve futbol kardeşlik dostluk olduğunubunu  herkesin görmesini sağlayacaklarını belirtti. 


****


Niğde Belediyespor'a Şampiyonluk Startı Verildi


Niğde Belediyespor 2013-2014 futbol sezonu için eski futbolcular ve yeni transferleriyle Niğde 5 Şubat Stadyumun da ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktör Cengiz Seçsev, Ramazan ayından önce kaynaşmak için bir haftalık bir çalışma yapacaklarını belirterek verilecek iznin ardından 12 Ağustos Pazartesi günü sezonu açacaklarını, detaylı bir kamp programına başlayacaklarını ve takımın hedefinin mutlak şampiyonluk olduğunu belirtti.

Niğde Belediye Spor’un dünü ve bugününü değerlendiren Teknik Direktör Seçsev, şunları söyledi:

“Niğde Belediyespor’un hedefi geçen sezondan kalma, şampiyonluk herkesin düşüncesi herkesin kursağında kalan bir başarıydı.  Bu başarıyı bu sene Allahın izniyle elde edebilmek için kadromuza yeni isimler kattık.

Şu an hepsi bizimle değil 4 veya 5 futbolcumuz daha bize katılacaklar. Onlar da bize katıldığında iyi bir ekip ruhu ile birbirini destekleyen, sahada birbirini seven ve taraftarıyla beraber olabilen kenetlenmiş bir takım olacağız.

Takım deyince şehirle ve burada olan futbolcu kardeşlerimle birbirimizi destekleyerek başarı gelir. Yeni transferlerimizi izleyerek ve elit futbolculardan oluşturduk. Hepsinin kariyeri ve oynamış oldukları yerler belli. İnşallah, kariyerlerini yakışır şekilde buraya yansıtırlar. Bunu yansıttıkları zaman da zaten takımımız üst düzey bir başarı elde edecektir.

Biliyorsunuz, Lig arası uzun olduğu için çok fazla ara verip de bu işten uzaklaşmayalım dedik. Hem antrenman, hem de havadan uzaklaşmamak için biz böyle bir ara kamp değerlendirmesi yaptık. Eski ve yeni futbolcularımızın birbirlerini daha iyi tanıması ve kenetlenmesi için uygun olduğuna inandık.

Bundan sonra da ikinci yapacağımız kamp döneminde sezona daha sert antrenmanlarla hazırlanacağız. Onun için bu kampımız pazara kadar sürecek. Bu sadece bir tanışma kampıdır, iyi geçeceğini düşünüyorum. Ligler başladığında 23 veya 24 futbolcuyla üst seviyede bir takım, göze hoş gelen, güzel futbol oynayan bir takım hedefliyoruz.”


http://www.nigdebelediyespor.com/



Editör: TE Bilişim