Niğde’de yapılan Genç erkekler serbest güreş Türkiye grup şampiyonası sonuçlandı.

 

Niğde’de 24 – 26  Şubat 2012 tarihinde yapılan Genç erkekler serbest güreş Türkiye grup şampiyonası tamamlandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan; Grup şampiyonasına Adana, Aksaray, Adıyaman, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bilecik, Balıkesir, Bingöl, Bitlis, Burdur, Elazığ, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Isparta, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Kahramanmaraş, Muş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Siirt, Van, Şanlıurfa, Karaman, Şırnak, Kilis, Osmaniye İllerinin katılacağını ifade eden Kaplan Genç erkekler serbest Güreş Türkiye grup şampiyonasının Niğde ve Ordu’da aynı tarihlerde 2 grup halinde yapılacağını ve Grup şampiyonalarında ilk 10 dereceyi elde eden güreşçilerin 17–18 Mart 2012 tarihlerinde Bursa’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacaklarını  söyledi.

 

İl Müdürü Kaplan, Şampiyona da desteklerini esirgemeyen, başka milletvekillerimiz, Niğde Valisi Alim Barut ve çok değerli protokol üyelerine, Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ve yönetimine, Niğde Belediyesine, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve pansiyonlu Okul İdarecilerine, Otellerimize, Çimsa A.Ş. ve diğer emeği geçen kuruluşlara ve sporsever Niğde halkına  teşekkür etti.

 

Genç erkekler serbest Güreş Türkiye grup şampiyonasının açılış merasimi renkli görüntülere sahne oldu. Hak oyunları gösterileri, İl Müdürü Metin Kaplan ve Niğde Valilsi Alim Barut’un konuşmaları,  Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker adına Şampiyonaya verdikleri destekten dolayı protokol mensuplarına şilt takdimi yapıldıktan sonra güreşlere geçildi.

 

İki gün süren güreş müsabakalarının ardından genç erkekler serbest güreş Türkiye grup şampiyonası belli oldu.

 

Sonuçları indirmek için aşağıdaki Linklere Tıklayın.


GÜREŞ 1.RTFGÜREŞ 1.RTF

 

GÜREŞ 2.RTFGÜREŞ 2.RTF



GÜREŞ 3.RTFGÜREŞ 3.RTF















Editör: TE Bilişim