Niğdeli kayakçılarımızın başarıları devam ediyor.  Kayakçılarımız elde ettikleri ulusal başarılarla, uluslar arası arenada ülkemizi ve ilimizi temsil ediyorlar. Sporcularımız şuan devam eden Universiat ve EYOFW yarışmalarında ülkemizi temsil ediyorlar.


 Sporcularımızdan Ahmet ÜSTÜNTAŞ Slovenya’da devam eden (24 Ocak-01 Şubat 2015) 2015 Universiat Kış Olimpiyatları’nda, Songül BAYRIL ve Şerife TUNCER’de Avusturya ve Liechtenstein’de devam eden (25-30 Ocak 2015) EYOFW 2015 Gençlik Olimpiyatlarında ter döküyorlar.


 Kayak antrenörümüz M. Mustafa İLÇİN, bu durumun ilimiz adına gurur verici bir tablo olduğunu, dualarımızın kayakçılarımızla birlikte olduğunu, sporcularımızın ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edip dönmelerini arzuladıklarını söyledi. Bu başarılara devam etmek ve daha da iyilerini elde etmek için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı. Ayrıca bu yolda sürekli yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürümüz Bülent ÖZGÜVEN’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.





Editör: TE Bilişim