Niğde Bisiklet Takımı  K.A.P. Mersin Yol Yarışlarına katılıyor

 

Bisiklet Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan 22–25 Mart 20121 tarihleri arasında yapılacak olan K.A.P Yol Bisikleti yarışmasına ilimizi temsilen Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz nezaretinde Yıldızlar A Kategorisinde Burak Şahin ve Erkut Türkmen Yıldızlar B Kategorisinde Volkan Salınmaz, Naim İlkan Küçüktaş, Abdurrahman Ayhan, Yahya Teker, Berkay Arslan, Mücahit Taşdemir isimli sporcular katılacaktır.

 

Yarışmanın Türkiye genelini ilgilendiren puanlı statüde olmasından ötürü yarışmaya katılım sayısının fazla ve çok çekişmeli olacağını belirten Antrenör Kodaz, Sporcularından derece yaparak madalya beklediğini belirtti.

 

Yarışmaya katılacak olan Naim ilkan Küçüktaş isimli sporcumuz Alanya’da katılmış olduğu K.A.P Yol Bisikleti Yarışmasında başarısından dolayı genel klasmanda almış olduğu 3 puanı gideceğimiz yarışmada yükseltmesi durumunda ilimiz adına Milli takıma çağrılması söz konusudur. Yarışmadan İlimize en iyi başarıları elde ederek dönmeyi istediklerini belirten kodaz her türlü desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ederek madalya ile dönme sözü verdi.




Editör: TE Bilişim