Türkiye Kayak Federasyonu 3.cü genel kurulu seçimi 19/Nisan/2014 tarihinde Ankara’da yapıldı.

 

Türkiye kayak federasyonu başkanlığına 110 oy ile Eski Müsiad başkanı Erol Mehmet YARAR kazandı. Yönetim kurulu listesinde Niğde kayak il temsilcisi, Niğde üniversitesi, B.E.S.Y.O. da öğretim görevlisi olan Mustafa KILIÇ yer aldı. 25 Nisan 2014 tarihinde ilk yönetim toplantısı yapıldı.

 Kayak Biathlon branşının sorumlusu olarak Mustafa KILIÇ oy birliği ile atandı.

Mustafa KILIÇ ; "Niğde ilimizin kış turizmi açısında Türkiye’nin en önemli ve en zengin ili olduğunu vurgulayarak, Niğde’mizin kayak branşında ve diğer kış sporlarında öncü iller arasına girmesi için çok çalışacağını ve Niğde’ye, alp disiplini, kızak, snowboard, kuzey disiplini ve biathlon branşları için tesis kazandıracaklarını" söyledi.

 

Federasyon Yönetimine giren  Mustafa KILIÇ ; "Biathlon teknik kurul üyeliğine Niğde Üniversitesi B.E.S.Y.O öğretim üyesi Doç.Dr. Rüçhan İRİ’yi , Biathlon teknik kurul üyeliğine seçti, ayrıca Niğde ilimizde antrenörlük yapan, Muhammed Mustafa İLÇİN, Bekir ŞENKAYA, Fatih ÖZBEK , Mehtap BAŞTUĞ, Kiraz AKSU ve Buket Gezerkaya’yı da milli takım antrenörleri olarak değerlendireceğiz. Mustafa KILIÇ ; Niğde’miz kış turizmi ve kayak tesisleri açısından hak ettiği yerde olacak bizlerde kayak federasyonu olarak Niğde’miz için tüm gayret ve çabalarımızı göstereceğiz kayak branşını Niğde’mizde yaygınlaştırıp büyük organizasyonlara birlikte imza atacağız" dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; Niğde’den Kayak Federasyonu yönetimine seçilen arkadaşları tebrik ederek başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim