Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Ankara’da yapılan poomsae Türkiye Şampiyonasına Niğde’den 14 sporcu Milli Takımda ülkemizi temsil etmek için gönderildi.. Niğde’de milli takıma gönderilen 14 sporcu 5-7 Şubat tarihinde Turkısh Open’de ülkemizi temsil edeceklerini ifade etti.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü konuyla alakalı yaptığı yazılı basın açıklamasında “ İl Müdürlüğümüz bünyesinden toplamda 14 sporcumuzu Milli Takımda ülkemizi temsil etmek için Ankara’ya gönderiyoruz. Sporcularımızın orda yarışması bizlere büyük gurur kaynağı oldu. Şuan antrenörlerimiz büyük bir özveriyle sporcularını şampiyonaya hazırlıyorlar. İl Müdürlüğümüz bünyesinde fahri olarak çalışan antrenörlerimize kendi salonlarının haricinde daha iyi imkanlar sağlamak amacıyla hemen Gençlik Merkezlerimizin salonlarını açtık. Şuan da Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezimizde hummalı bir çalışma devam ediyor. İnşallah sporcularımızın oradan başarıyla döndüklerini de göreceğiz. Her daim sporcularımızın ve sporun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar dışarıda bizim İstiklal Marşımızı okutup, Şanlı Bayrağımızı dalgalandırdıkları zaman bizler Türk Milleti olarak ayrı onur ve gurur yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sporcular 05/07 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan Turkısh Open’de ülkemizi temsil edecekler. Milli Takıma gönderilecek sporcuların isimleri şu şekilde ;Kutay Şimşek ,Dilek Yiğit, Burak Türk,Hacer Tuncer, Aleyna Yılmaz, Fatih Kara, Gözde Ulusoy, Mustafa S. Şahiner, Orhan İnan, Muhammed A. Damar, Abdurrahman İnan, Ali Harun Özdemir, Abdurrahman T. İnan ve Mehmet Efe Avşar milli takımda ilimizi temsil edecekler.

Editör: TE Bilişim