Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Milli takım antrenörü Tuncay Bozkurt A Milli takım kampına antrenör olarak katılımı hakkında açıklamada bulundu.
 Gelecekte A milli takımı oluşturacak yıldız ve genç sporcuların performanslarını yükseltmek amacıyla Yalova’da 20 sporcu ve 4 Antrenörün katılacağı milli takım kampı yapılacaktır dedi.
 Amaç sağlam bir masa tenisi alt yapısı ve geleceğin milli takımını oluşturmak ve Ülkemizi uluslararası organizasyonlarda başarıya taşıyacak sporcular yetiştirmek olduğunu ifade eden Milli Takım antrenörü Tuncay Bozkurt İlimizde Masa Tenisi altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere göndermiş olduğu 9 adet masa tenisi masası, 150 adet top, 29 adet raket desteği veren Federasyon Başkanımız Sn. Oktay Çimen’e sportif faaliyetlerin yapılmasında bize her türlü desteği veren İl Müdürümüz Metin Kaplan’a, Atatürk İlköğretim Okulu İdarecilerine ve sporcu ailelerine teşekkür etti.
Bozkurt ayrıca çalışmalarının Atatürk İlk Öğretim Okulu Spor salonunda devam ettiğini ifade ederek Niğde’li minik gençleri masa tenisi oynamaya davet ettiğini belirtti.
 
Editör: TE Bilişim