Türkiye Basketbol Federasyonunun 30 Mart 2011 – 3 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştireceği genç bayanlar bölge şampiyonası kulüp müsabakaları Niğde’de yapılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonunun 30 Mart 2011 – 3 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştireceği genç bayanlar bölge şampiyonası kulüp müsabakaları ilimizde gerçekleşecek olup, İlimiz C klasman teknik komiseri Emrah Ragıp Çalgın Basketbol Federasyonu tarafından Federasyon temsilcisi olarak atandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çalgın; “29 Mart tarihinde saat 18:00’da bir teknik toplantısı yapacağımız genç bayanlar basketbol bölge şampiyonası müsabakalarına farklı bir durum olmazsa 5 il takımı katılacak. Bu iller Aksaray, Kayseri, Konya, Hatay ve Niğde ilimizin kulübü olan Türk Telekom Genç Bayan Takımı olacak. Toplam 5 gün sürecek olan şampiyonada 1. Gelen kulüp Anadolu Şampiyonasına gitmeye hak kazanacak. 4 tane deplasmandan gelen saha hakeminin bulunacağı karşılaşmalar 30 Mart günü saat 10:00’da Niğde 5 Şubat Kapalı spor salonunda başlayacak. Tüm basketbol severleri karşılaşmaları izlemeye bekler, bütün takımlara başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim