Niğde Belediyesi ve Nigdoff’un birlikte gerçekleştirileceği yarışma ve gösteri için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce off-road tutkunu Niğde’de olacak.

Etkinlikler 21 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Mavi Velespit’in büyük kamp ateşi eşliğinde vereceği konserle başlayacak.

Yarışmalar ise 22 Mayıs Pazar günü Niğde Evleri yanındaki yarış pistinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Off-Road Yarışması için yüzlerce Off-Road tutkunu Niğde’ye gelecek. Bu etkinlik Türkiye’nin dört bir yanındaki off-road tutkunlarını Niğde’de buluşturacak.

Off- Road’cılar  22 Mayıs Pazar günü Niğde Evleri’nde bulunan Niğdoff pist alanında saat 10.00 ile 17.00 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girecek.

Niğde Belediyesi’nin 3.’sünü düzenleyeceği Off-Road Yarışması, kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son bulacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize ve konserimize katılmaya davet ediyorum. İnşallah Niğde’miz sosyal aktiviteler açısından gün geçtikçe daha çok gelişecek. Yarışmacı arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Ayrıca Niğdoff kulübü üyelerine bu güzel etkinlikte bizlerle birlikte hareket ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Niğde Belediyespor Yönetiminden TFF’ye sert eleştiri Niğde Belediyespor Yönetiminden TFF’ye sert eleştiri

Editör: TE Bilişim