Niğde Belediyesi bünyesinde 2 yıl önce kurulan Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi, 15 yaş üstü tüm bayanlara günlük 1 TL karşılığında 5 yıldızlı spor ve sosyal aktivite imkanı sunuyor.

Profesyonel spor aletleri ve uzman eğiticilerle sportif ve sosyal faaliyetlerin yapılabildiği Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nde, formda kalmak isteyen bayanlar diyetisyen desteği alabiliyor. Çocuklar oyun parklarında eğlenceli vakitler geçirirken, bayanlara yönelik gezi ve doğal yürüyüşleri etkinliğinin düzenlendiği spor merkezinde üyelerin doğum günleri de unutulmuyor.

Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi, 2013 yılında Kültür Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak kuruldu. Geniş, ferah ve hijyenik bir ortam sağlanan Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nde büyükşehirlerde bile eşine ender rastlanan spor aletleri yer alıyor. Aerobik, fitness, step, plates gibi spor aktivitelerinin yapılabildiği merkezde uzman eğiticiler, formda kalmak isteyen bayan üyelerle yakından ilgileniyor.

DİYET YAPMAK İSTEYEN BAYANLARA DİYETİSYEN

Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nde ücretsiz diyet hizmeti de veriliyor. Alanında uzman olan diyetisyen yardımıyla sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen bayanlar, sağlıklı bir şekilde diyet yapabiliyor.

SAĞLIKLI YAŞAM

Yaşam ve Spor Merkezi’nde sadece spor etkinliği yapılmıyor. Bayanlara yönelik, doğa gezileri ve yürüyüş programları düzenleniyor. Çeşitli sosyal aktivitelerin de yapıldığı yaşam ve spor merkezinde, üyelere sürpriz doğum günü kutlamaları da yapılarak, bir aile ortamı oluşturuluyor.

SADECE SPOR DEĞİL…

Okuma salonu, internet kafe, çocuklar için oyun parkının da bulunduğu Bayanlar Spor Merkezi’nde bayanlar, hem spor aktivitelerine katılabiliyor hem de güleryüzlü kadrosuyla her sosyal ve kültürel etkinliklerin yapıldığı bölümlerde günün yorgunluğunu atabiliyor.

AYLIK ÜYELİK 30 TL

15 yaş üstü tüm bayanlar, bu hizmetlerden yararlanmak için İnönü Mahallesi Vali Konağı yanındaki Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’ne aylık 30 TL vererek üye olabiliyor. Böylece bayanlar günlük 1 TL’ye 5 yıldızlı spor ve sosyal aktivite hizmeti alabiliyor. Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nin şu ana kadar 2 bin 700 üyesi bulunuyor.

BAŞKAN AKDOĞAN “NİĞDE HİZMETLERİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, alanında uzman olan beden eğitimi öğretmenleri, spor eğitmenleri, diyetisyeni ve hizmet elemanlarıyla, Niğdeli bayanlara hizmet veren Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nin, Niğde’nin ilkleri arasında yer aldığını belirterek, “Niğdeli hemşehrilerimiz hizmetlerin en güzeline layıktır. Niğde Belediyesi olarak bayanlara yönelik bu tür hizmetlerimiz devam edecek” dedi. 

Editör: TE Bilişim