İlimiz spor kulüplerinden Kayra Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Halil İbrahim Koçak Niğde’de büyük bir organizasyona daha imza atıyor.


12 Ekim 2012 Tarihinde Niğde Üniversitesi konser alanında 15 Türk sporcu 15 yabancı sporcuya karşı mücadele edecek. Muay Thai ve O-sport olarak gerçekleşecek bu organizasyonda Türk milli sporcuların yanında Rusya, Türkmenistan , Azerbaycan, İran, Afganistan’ dan getirtilen sporcular ringe çıkacaklar. 12 Ekimde Niğde Üniversitesi konser alanında gerçekleşecek organizasyon Saat 18.00 da başlayacak ve gece 9 tane altın kemer sahiplerini bulacak.



Organizasyon hakkında Halil İbrahim Koçak ;“ Büyük bir organizasyona Niğde ilinde imza atmak bizleri mutlu ediyor. Amacımız bu türlü organizasyonlar ile İlimizin daha fazla tanınması ve sporsal olarak ilimizin ülkemizde ön sıralara gelmesini sağlamaktır. Müsabakada kendi 5 sporcum tamamen yabancı sporculara karşı kemer mücadelesi verecek. İnşallah Niğde halkı kendi sporcularını bu organizasyonda yalnız bırakmayacağını ümit ediyoruz. Yaptığımız bu organizasyon ile hem üniversite gençliğine Muay Thai ve O-sport branşını tanıtmış hem de gençlerimizin spora ilgisini çekmeye başaracağımızı ümit ediyorum. Organizasyon sırasında bizlerden maddi manevi yardımını esirgemeyen her daim yanımızda olan Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e, Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Şener Bey’e ve Baş sponsorumuz “Sefa Pen “ in sahibi Sayın Mesut Köse Bey’e spora ve sporcuya verdikleri destek den dolayı, müsabakada mücadele edecek Tüm sporcu ve antrenörler adına teşekkürü borç bilirim “ dedi.






Editör: TE Bilişim