Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  ile Niğde Anadolu FK Spor Kulübü arasında sporun gelişmesine katkı sağlamak, öğrencilerin spor sevgisini ve ilgisini artırmak, üniversite-şehir etkileşimini geliştirmek ve sporla ilgili bilimsel araştırmaları gerçekleştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Protokole Üniversite  adına Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Anadolu FK adına ise Kulüp Yetkilisi Eser Eti imza attı.

İmzalanan protokolün ardından açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu protokolün, Üniversitemizin spora ve sporcuya olan desteğinin en açık göstergelerinden biri olduğunu ifade ederek “Prokol ile öğrenci ve personellerimize ücretsiz spor müsabakası izleme imkanı sağlamış olduk. Niğde Anadolu FK’ya olan desteğimiz ile kendilerinin de önemli bir başarı elde edeceğini ve yeniden üst liglere çıkacağına inanıyoruz. Yeni sezonda Niğde Anadolu FK’ya başarılar diler, protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Niğde Anadolu FK Kulüp Yetkilisi Eser Eti ise açıklamalarında, destekleri dolayısıyla Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Editör: TE Bilişim