Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümü anısına Ankara’da düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”nda üniversitemiz bayan ve erkek takımları büyük başarı elde ettiler.



Ankara Eski Hipodrom’da gerçekleştirilen ve 190 takımdan 940 sporcunun katıldığı yarışlarda üniversitemiz takım halinde Erkeklerde 2. Bayanlarda 3. oldu. Ferdi olarak ise Muzaffer Bayram Üniversiteli büyük erkekler kategorisinde şampiyon olurken, bayanlarda Hülya Baştuğ 2. oldu.

4 farklı yaş kategorisinde düzenlenen ve sporcuların büyük bir mücadele sergilediği anma koşusu sonunda ilk dörde giren atletlere Atletizm Federasyonu tarafında para ödülü, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ise madalya ve kupaları verildi.

Atletizm takımı idarecisi Öğr. Gör. Ali Tunç ve antrenörler Yrd. Doç. Dr. Hüdaverdi Mamak ve Öğr. Gör. Mustafa Kılıç, 10 Kasımda yapılan Atatürk'ü anma kros yarışlarına her yıl katıldıklarını ve her sene dereceye girdiklerini ifade ederek, Üniversitemizin tartan atletizm pistinin yakında hizmete gireceğini böylece sporcuların çalışmalarını olumsuz olarak etkileyen faktörlerden kurtularak daha iyi antrenman yapma şansı elde edeceklerini ve daha başarılı sonuçlar alacaklarını belirttiler.


 

Editör: TE Bilişim