Antalya ilinde  geçtiğimiz hafta yapılan yapılan okullararası kros Türkiye şampiyonasında ilimizi temsilen katılan Niğde Ticaret Meslek Lisesi 111 puanla genç erkeklerde Türkiye 4. sü oldu.

 

İlimizi 20 yıl aradan sonra okullararası kros Türkiye şampiyonasında göstermiş olduğu büyük başarı bizleri mutlu etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü Ahmet Yavuz’un yaptığı açıklamalarda 17 Şubat 2012 tarihinde Mersin’de yapılan okullararası grup yarışmasına katılan iller arasında grup 2. Si olarak Türkiye şampiyonasına yıllar sonra Niğde Ticaret Meslek Lisesi gitmeye hak kazanmıştır.

 

Atletizm takımını çalıştıran Ahmet yavuz 3 yıl boyunca planlı ve programlı bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettiklerini ifade ederken aynı zamanda bu yapılan yarışmalar sonucunda (ISF) dünya şampiyonası seçmesi olması dolayısıyla yarışmalar büyük kapışmalara sahne oldu. Yarışmalar sonucunda Türkiye şampiyonasına katılan 18 il takımı arasında Ağrı 1. , Nevşehir 2. ,Erzurum 3. ve Niğde Ticaret Meslek Lisesi 4. Oldu. Birinci olan genç erkek ve genç bayanlar atletizm takımları Ülkemizi Dünya şampiyonasında temsil edecek. Antrenör Ahmet Yavuz atletizm takımının gelecek için umut vaat ettiğini söylerken bu başarının kazanmasında her zaman yanlarında bulunan ve desteklerini esirgemeyen beden eğitimi öğretmeni Suat Sayın’a ve Okul müdürü Mustafa Kabaktepe Müdür baş yardımcısı Hüseyin Urlu’ya teşekkür etti.

 

 

İLİMİZİ TEMSİL EDEN SPORCU ÖĞRENCİLER

Ömer Usluer

Barış Erçek

Zafer Erdoğan

Ramazan Ertan

Servet Aktaş

Serdar Akdemir




Editör: TE Bilişim