Niğde Taekwondo Sezona Altın Madalya ile noktayı koydu

 

02-05 Eylül 2013 tarihlerinde Karaman ilinde yapılan Minikler Türkiye Taekwon-do Şampiyonası hakkında bilgi veren Taekwondo Niğde İl temsilcisi Ufuk Şimşek;  40 kg’da Sefa ALTINYÜZÜK Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Dünya Spor Kulübü sporcusu olan Sefa ALTINYÜZÜK müsabakalara antrenörü Orhan İNAN tarafından hazırlandı. Katılımın oldukça yüksek olduğu müsabakalarda Niğdeli sporcuların yapmış olduğu maçlar göz doldurdu.Birçok sporcumuz ilk maçları olmasına rağmen 6,7 tur geçti.Gelecek açısından büyük umutlar vaad ettiler. 2013 yılında Türkiye Şampiyonalarında Taekwon-do madalya rekorunu kırdı.İlimizde sporcuların yetiştirilmesinde büyük emekleri olan kulüplerimiz;Gençlik Spor Kulübü, Şimşek Spor Kulübü,Dünya Spor Kulübü,Yiğit Spor Kulübü,51 Erdoğdu Spor Kulübüne,İlimiz Antrenörleri; Turgay ATEŞMEN, Melek EREN, Ahmet ŞAHİNER, İbrahim YİĞİT, Orhan İNAN, Doğan ERDOĞDU’ YA teşekkür ederim.Manevi desteklerinden dolayı eski hakemlerimizden ve hocalarımızdan Ali DİBEK’E teşekkür ederim.

Yürüdüğümüz yolda her daim arkamızda olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’A,Spor Şube Müdürü Gafur EMLEK’E ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hilmi SUNA’ YA sonsuz teşekkür ederim” dedi.


Editör: TE Bilişim