Niğde Taekwon-do İl Temsilcisi Ufuk ŞİMŞEK;” 22 Mart 2015 tarihinde Ankara ilinde yapılan Para-Taekwon-do Türkiye Şampiyonasında Niğde’li Taekwon-do’cular 5 kişi ile katıldıkları müsabakadan 5’te 5 yaptı.1 altın,2 gümüş,2 bronz madalya kazandılar.

Yiğit Spor Kulübünden Şerife TUNCAY 1.olurken yine aynı spor kulübümüzden Merve GÖNÜL ve Levent ERYİĞİT 3.oldular. Bor İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü sporcuları Recep ÖZDEMİR ve Taner TAN 2.olmuşlardır. Yiğit Spor Kulübü antrenörü İbrahim YİĞİT ve Bor Halk Eğitim Müdürlüğü antrenörü Doğan ERDOĞDU arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Sporcularımıza Taekwon-do sporunu sevdirip engelleri Taekwon-do ile aşmalarını sağlamaları bizleri mutlu etti. Madalya kazanan sporcularımız ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecekler. Sporcularımızın uluslararası arenada madalya kazanacaklarından oldukça umutluyuz. Niğde’mizden yetişen sporcuların bayrağımızı göndere çektirmelerinden onur duyacağız. Değerli antrenörlerimizin uzun süren emeklerinin karşılığını almaları yeni başarıların başlangıcı olacaktır.

Sporcularımızın başarısında emekleri olan antrenörlerimiz İbrahim YİĞİT ve Doğan ERDOĞDU’ya Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan’a, Bor İlçe Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK, Bor Halk Eğitim İlçe Müdürümüz Fikret GÜROL, Bor İlçe Spor Müdürümüz Ömer SOLAK ve her daim desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN, Spor Şube Müdürümüz Bülent ÖZGÜVEN’e Niğde Taekwon-do Ailesi adına teşekkür ederiz.”dedi.


http://www.borhaber.net/spor/nigde-taekwon-do-da-5te-5-yapti-h16167.html

Posted by Bor Haber on 25 Mart 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim