1.Polis Akademisi Başkanlık Kupası Müsabakaları, Futbol, Güreş, Kros ve Atıcılık olmak üzere 4 branşta gerçekleşirken Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu 4 ayrı branşta başarılara imza attı.
 
      Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu, 27 Polis Meslek Yüksek Okulu’nun çeşitli branşlarda katılmış olduğu müsabakalarda ayrı ayrı başarıyı göğüsledi.
 
FUTBOLDA ŞAMPİYON
Futbol dalında Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Afyon PMYO’yu 6-1, Aksaray PMYO’yu 3-0 yenerek grup birincisi olarak gitmiş olduğu Balıkesir PMYO’daki maçlarda Kayseri PMYO ile 1-1 kalmış, Balıkesir PMYO’yu 4-0 yenerek Polis Akademisi Başkanlığında yapılacak olan Final karşılaşmasını oynamaya hak kazandı. 9 Nisan 2011 Cumartesi günü Ankara Polis Akademisi Başkanlığında yapılan 3.lük maçında Balıkesir PMYO, Samsun PMYO’yu 4-2 yenerek 3. olmuş, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu ise 1.lik maçında Yozgat PMYO ile karşılaştı. Öğretim Görevlisi Tevfik Emre’nin Teknik yönetiminde sahaya çıkan Niğde PMYO diğer grup birincisi olarak Final oynamaya hak kazanan Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu’nu 3-0’lık skorla yenerek 1.Polis Akademisi Başkanlık Kupası Şampiyonu oldu ve Polis Akademisi Başkanı Prof.Dr. Zühtü Arslan’ın elinden şampiyonluk kupasını alarak ilimize döndü.
 
GÜREŞTE TAKIM HALİNDE İKİNCİLİK, BİR DE ŞAMPİYONLUK
 
     Niğde PMYO Güreş Takımı toplamda 120 sporcunun katıldığı müsabakalarda Serbest Stilde Takım halinde 2. olurken Adem Gepek isimli öğrenci ise 120 kiloda şampiyon oldu.
 
ATLETİZMDE TAKIM HALİNDE BEŞİNCİLİK
Niğde PMYO    Atletizm    Takımı   toplamda 118     sporcunun katıldığı müsabakalarda takım olarak 5.inci olurken Mehmet Damar isimli öğrenci ise 8 bin metre de kişisel olarak 3. oldu.
 
ATICILIKTA BAŞARI
Başarıların ardı ar kası kesilmeden son bir başarıya daha adını yazdıran Niğde PMYO Atış Takımı toplam 86 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giremeyerek takım halinde 19. oldu. Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi-Niğde
Editör: TE Bilişim