Niğde Muay Thai Takımı Aksaray Bölge Şampiyonasından 8 Madalya ile döndü.
 
Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programı gereği 19–20 Şubat 2011 tarihlerinde Büyükler, Gençler Bay-Bayan Muay-Thai İç Anadolu Bölge Şampiyonası Aksaray’da yapıldı. Şampiyonaya 9 sporcu ile katılan İlimiz Muay Thai İl karması 8 madalya alarak İlimize döndüler.
 
Muay Thai Niğde il temsilcisi Yusuf Şener ve antrenör Ali Özkan nezaretinde üç ay süren sıkı bir çalışmanın sonucunda madalya alan sporculardan; Hamza BIYIK, Emrullah OZAN ve Cem KİRMAN ikinci (Gümüş Madalya), Ayşegül Özkan KAVAK, Aykut ÇAYIR, Cemil ÖZTÜRK, Salih BALABAN ve Turgay DEMİRKOL üçüncü (Bronz Madalya) aldı. Bu sporculardan ikinci olanlar 15–19 Mart İzmit Gebze’de yapılacak olan Muay Thai Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
 
Bölge şampiyonası hakkında bilgi veren Muay Thai Niğde İl Temsilcisi Yusuf Şener; bu tür şampiyonaların sporcuların tecrübelerini artırmasının önemine işaret ederek hedeflerinin Türkiye şampiyonasında da iyi bir performans gösterip madalya almak ve Milli Takıma sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.
 
Editör: TE Bilişim