3. Lig'e Yükselme Play Off eşleşmeleri


Bölgesel Amatör Lig'den, Spor Toto 3. Lig'e Yükselme Play Off 2. Tur müsabakalarının eşleşmeleri ve müsabakaların oynanacağı tarihler bugün belli oldu.

Haber: Niğde Hamle Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi ve Amatör İşler İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan kurul eşleşme ve maç tarihlerini şu şekilde belirledi:

3 MAYIS 2014

Çine Madranspor - Manisa Belediyespor

Erzin Belediyespor - 44 Malatyaspor

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor - Halide Edip Adıvar Spor

4 MAYIS 2014

Edirne Spor Gençlik - Çatalcaspor

Ceyhanspor - Niğde Belediyespor

Tire 1922 - İzmirspor

Etimesgut Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, Mardinspor, Zonguldak Kömürspor, Zara Belediyespor takımlarının eşleşmeleri 03 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak 'Sincan Belediyespor-Dersimspor' müsabakası sonuçlandıktan sonra belirlenecek. Bu müsabakalar 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde oynanacak.

 

 

***********************************************************************

3. Lig yolunda son 90 dakika

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play Off 1. Tur eleme maçında rakibi Tatvan Gençlerbirliği Spor’u 1-0 mağlup ederek 3. Lige yükselme final maçında Ceyhan Spor ile eşleşen Niğde Belediyespor taraftarları 04 Mayıs 2014 Pazar günü Mersin’e çıkarma yapacaklar.

Niğde Belediyespor’un Ceyhan Spor ile Mersin Tevfik Gür Stadında oynayacağı karşılaşmayı izlemek için binlerce taraftarın konvoy halinde gidebilmeleri için Kulüp Yöneticileri tarafından gerekli önlemler alındı.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, taraftarlara seslenerek ; “3. Lig yolunda son 90 rdakika kaldı. Taraftarlarımıza sesleniyoruz; 4 Mayıs 2014 Pazar günü saat: 15.00’de Mersin’de Tevfik Sırrı Gür Stadında buluşalım” diye konuştu.

“Biz inandık, sizler de inanın” diyen Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya; “Otobüslerimiz 04 Mayıs Pazar günü saat: 10.00’da Niğde Hükümet Meydanından hareket edecek olup taraftarlarımız maça ücretsiz gidip geleceklerdir” dedi.

***********************************************************************

Niğde; Mersin’e Çıkartma Yapacak

 

Niğde Belediyespor-Ceyhan Spor arasında 04 Mayıs Pazar günü Bölgesel Amatör Lig Play Off 2. Tur final maçının oynanacağı Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadının 2013 yılında yenilendiği ve stad kapasitesinin 17 Bin 500 kişilik olduğu belirlendi.

17 Bin 500 kişi kapasiteli Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında Pazar günü oynanacak karşılaşmada Federasyon tarafından Niğde Belediyespor taraftarı 8 Bin 500 kişi için yer ayrıldı.

Niğde Belediyespor taraftarlarının Ceyhan Spor ile oynanacak müsabaka için Mersin’e çıkartma yapması bekleniyor. Mersin’de 16 Bin 314, Adana’da 27 Bin 845, Hatay’da 2 Bin 618, Konya’da 10 Bin 250, Kayseri’de 9 Bin 649, Osmaniye’de 628, Aksaray’da 5 Bin 213 Niğdelinin yaşadığı dikkate alındığında maça gösterilecek ilginin çok yüksek olması bekleniyor.

Futbol Federasyonu tarafından Niğde Belediyespor’lu taraftarlara ayrılan 8 Bin 500 seyirci kontenjanının Niğde, Mersin, Adana, Konya, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Aksaray başta olmak üzere tüm Niğdelilerin ilgi göstereceği varsayımı ile tribünleri dolduracağı tahmin ediliyor.

 

***********************************************************************

Biz İnandık; Sizler de İnanın

 

Niğde Belediyespor futbol takımı 2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Play Off finali olan ikinci tur karşılaşmasını 04 Mayıs 2014 Pazar günü saat: 15.00’de Mersin Tevfik Sırrı Gür stadında Ceyhan Spor takımı ile oynayacak.

Niğde Belediyespor’un sezon başından bu yana sürdürdüğü başarılarını sürdürmek suretiyle Play Off final maçında Ceyhan Spor’u mağlup ederek 3. Lige yükselmeyi taçlandırmak istediklerini belirten Eser Kardeşler, Niğde Belediyespor’un Türkiye 3. Ligine çıkma hasretini dindirmek amacıyla müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi.

3. Lige yükselme finali olan Play-Off ikinci tur müsabakasının kendileri için çok büyük önem taşıdığına vurgu yapan Teknik Direktör Eser Kardeşler, futbolcuların maça çok iyi konsantre olabilmeleri için yoğun tempo çalışmaları sürdürdüklerininin altını çizdi.

Ekip olarak azimli ve kararlı performans sergilemek suretiyle Mersin’de Ceyhan Spor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerine değinen Eser Kardeşler; “Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık” diye konuştu.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya ise, Play-Off final müsabakasını 04 Mayıs Pazar günü Mersin’de oynayacak olan Niğde Belediyespor’un kadrosunda sakat ve cezalı futbolcusunun bulunmadığını belirtti.

Kulüp Başkanı Yerlikaya, “Kadromuzda çok yetenekli futbolcularımız var. Teknik Direktör Eser Kardeşler’in ideal onbiri yine oluşturup Play-Off’ta final maçımızda Ceyhan Spor karşışında başarılı bir mücadele sergileyerek rakibimizi mağlup etmek zorundayız” dedi.

Birinci tur müsabakalarının tamamlanmasından sonra galip gelen dört ve BAY çeken üç takım 11 grup birincisiyle final müsabakalarını oynayacaklarını hatırlatan Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya, bu eşleşmeleri kazanan 9 takımın Spor Toto 3. Lig'e çıkma hakkını kazanacaklarına dikkati çekti.

***********************************************************************

Niğde Belediyespor Grup Lideri Ceyhan’a Rakip

3. Lige yükselme mücadelesinde birinci tur maçında Tatvan Gençlerbirliği Spor takımını 1-0 mağlup ederek finalde Ceyhan Spor ile oynayacak olan Niğde  Belediyespor 2013-2014 Futbol sezonunda Ceyhan Spor ile 2 kez karşılaştı.

2013-2014 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden her iki takımda birbirlerine karşı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldılar.

Sezonun ilk yarısında Ceyhan'da oynanan karşılaşma da yeşil-beyazlı ekip 44. dakika da Murat Çaydemir'in ayağından bulduğu golle maçı 1-0 galip tamamlamış ve üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Ligin ikinci yarısında Niğde 5 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşma da ise bu sefer Niğde Belediyespor yüzü gülen taraf oldu.

Herkes maçın beraberlikle biteceğini sanırken Niğde Belediyespor, sevilen isimlerinden Hakan Albayrak'la 81. dakikada bulduğu golle maçı galibiyetle bitirerek üç puanı almış ve taraftarını mutlu etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan Play-off ilk tur maçında temsilcimiz Niğde Belediyespor futbol takımı 77. dakikada Mustafa Taşkın'ın ayağından bulduğu frikik golüyle Bitlis temsilcisi Tatvan Gençlerbirliğini 1-0 mağlup ederek 3. lig yolunda önemli bir adım attı.

3. Lige çıkma yolunda hayati önem taşıyan ikinci maçta ise kırmızı-lacivertli takım Niğde Belediyespor’un rakibi Ceyhanspor oldu. Niğde Belediyespor'un Ceyhanspor ile karşılaşacağı ve yenilenin 3. lig'e veda edeceği bu önemli karşılaşmanın da tarihi ve saati belli oldu.

Bu zorlu karşılaşma 4 Mayıs 2014 Pazar günü saat 15.00'de başlayacak. Maçın oynanacağı stadyum ise Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı olarak belirlendi.

Niğde Belediyespor-Ceyhan Spor 3. Lige yükselme final maçında ilk 90 dakika berabere biter ise, karşılaşma uzatılacak. Uzatmada skor değişmez ise penaltı atışları ile sonuç netleşecek.

 

***********************************************************************

Sakat ve Cezalı Futbolcu Yok!

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play Off final maçını Ceyhan Spor ile 4 Mayıs Pazar günü oynayacak olan Niğde Belediyespor futbol takımı tam kadro hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Eser Kardeşler yönetiminde antrenman çalışmalarına devam eden Niğde Belediyespor’lu futbolcuların çalışmalarını Yönetici Bayram Özmen, Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya yakınen izliyorlar.

Antrenör Gökhan Yılmaz ile masör Bahadırhan Bıyıklı’nın da Teknik Direktör Eser Kardeşler’e destek verdiği antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonlarının çok iyi olduğu gösterdi.

Ceyhan Spor ile oynayacak olan Niğde Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 3. Lige yükselme mücadelesinde son 90 dakika oynayacak olan Niğde Belediyespor’un kadrosunda yer alan futbolcular şunlar:

1-Cihan Şentürk,

2-Seyyit Volkan Aygar,

3-Fatih Durak,

4-Aytaç Solunoğlu,

5-Ömer Kabaca,

6-Cafer Elek,

7-Erdi Balcı,

8-Haşim Ateş,

9-Toma Tabatadze,

10-Mustafa Taşkın,

11-Resul Ekrem Turhan

12-Mevlüt Ünver,

13-Reha Yaylı,

14-Murat Demirezen,

15-Hakan Albayrak,

16-Onur Ergül,

17-Bulut Akbaş,

18-Oktay Arıkan.

**********************************************************************

Rakip CEYHAN, Yer MERSİN

 

Bölgesel Amatör Lig Play-Off birinci tur maçında Tatvan Gençlerbirliği Spor’u Şanlıurfa GAP Arena Stadında 1-0 mağlup ederek finalde oynama hakkını kazanan Niğde Belediyespor’un rakibi Ceyhan Spor oldu.

Niğde Belediyespor-Ceyhan Spor takımlarının Bölgesel Amatör Lig Play-Off final maçı 4 Mayıs 2014 Pazar günü saat: 15.00’de Mersin Tevfik Sırrı Gür stadında oynanacak. Niğde Belediyespor, Pazar günü oynanacak olan Ceyhan Spor karşılaşmasını galibiyetle tamamlaması halinde yeni sezonda Türkiye 3. Liginde mücadele etme hakkını kazanacak.

 

 

Editör: TE Bilişim