Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan gençlerin ders dışı zamanlarını verimli geçirebilmeleri, beden ve ruh sağlıklarını koruyabilmeleri, enerjilerini olumlu yönetebilmeleri, arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirebilmeleri amacıyla eğitim,  sosyal,  kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirilmekte.


Bu bağlamda gençlerin pandemi sürecinin olumsuz etkilerini üzerlerinden atmalarına azda olsa yardımcı olmak adına Niğde Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tüm yurtlarda "Biz Bize Moral Akşamları"  etkinliği düzenlenmektedir. Bu kapsamda Gençlik Ve Spor Bakanlığı Niğde İl Müdürlüğüne bağlı tüm kız ve erkek öğrenci yurtlarında  "Biz Bize Moral Akşamları"  etkinlikleri yapılmakta. Etkinliğin ilki Sultan 2. Kılıçarslan Kız Öğrenci Yurdunda düzenlendi. Etkinlikten memnun kalan öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’ye ve Yurt Müdürlerine teşekkür ettiler.


"Biz Bize Moral Akşamları" programlarında öğrencilere yöresel yemekler,  mangal ve semaver çayı gibi  ikramlar  yapılıyor.  Programlarda  enstrüman  icra  eden  öğrenciler,  yerel  sanatçılar  ve  müzisyenler  marifetiyle gençlerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltecek etkinliklere yer verilmektedir.

Mahmut İnan yanı finalde rakibine elendi Mahmut İnan yanı finalde rakibine elendi

Editör: TE Bilişim