Niğde Kickboks Takımı Bursa’da 7 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile döndü.

 

7-10 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa’da yapılan İller arası Kick boks süper kupa şampiyonasında Niğde’li sporcular 7 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alarak İlimizi başarıyla temsil etti. Şampiyona hakkında bilgi veren  Kick Boks İl temsilcisi Milli takım antrenörü Ali Kale; Bursa’da bu yıl 1.si düzenlenen İller arası Süper lig kupasına İlimizin 11 sporcu ile katıldığı  şampiyonaya Türkiye geneli 350 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

 

 İlimizi temsil eden sporcular 7 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak büyük bir performans sergileyerek İlimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Şampiyonaya katılmamızda ve çalışmalarımızda bizi destekleyen ve her zaman yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Hava sporları İl temsilcisi Güneş Kılınç Kale ve Şahiner Spor Kulüp Başkanı Bahar Şahiner Öke,ye teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; İlimizde kick boks sporu yaygın olarak yapılmakta olup çalışmalarımız 75. Yıl spor salonunda Milli takım antrenörü Ali Kale tarafından ücretsiz olarak haftanın 6 günü yapılmaktadır. Çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Turhan bu spora gönül vermiş gençlerimizi ve diğer gençlerimizi spor salonlarına bekliyoruz dedi.

 

Editör: TE Bilişim