Niğde Kick Boks Takımı Sivas’tan 16 Madalya ile döndü

Niğde Kick Boks İl Temsilcisi Ali Kale, Sivas’ta düzenlenen iller arası dostluk turnuvasında 16 madalya ile döndüklerini ifade ederek, Türkiye Şampiyonası öncesi sporcuların umut verdiğini söyledi.

Kale,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı makamında ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi verdi. Turnuvaya 9 ilden 330 sporcunun katıldığını belirten Kale şunları dedi: “Niğde’den turnuvaya 23 sporcu ile katıldık. Turnuva sonucunda 8 altın, 7 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 16 madalya kazandık. Bu turnuva Haziran ayında yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlık çalışması oldu. Sporcularımız şampiyona için umut verdi. Güzel maçlar çıkartılar”Kale, desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a, Halk Eğitim Müdürlüğüne, Mevlana Spor Kulübüne ve Gençlik Spor Kulübüne teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ise, Niğde’de 1000’in üzerinde Kick Boks dalında  lisanslı sporcu bulunduğunu belirtti.


Turhan, Kick Boks ’un Niğde’nin lokomotif  görevi gördüğünü, İl Müdürlüğü bünyesinde Mevlana Spor Kulübü Spor Salonunda haftanın 6 günü ücretsiz olarak kick boks kursu verildiğini kaydetti. Turhan, sporcuları başarılardan dolayı kutladı.  















 







Editör: TE Bilişim