Niğde Kick Boks Takımı Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak uluslar arası Turnuvaya davet edildi. Kick boks federasyonu Niğde il temsilcisi milli takım antrenörü Ali Kale açıklama yaptı.

 

İl Temsilcisi Ali Kale “K.K.T.C Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu davetleri gereği ve Kick Boks İl Temsilciliğimizin 2011 yılı faaliyet programında yer alan 14–16 Ekim 2011 tarihleri arasında K.K.T.C Ayda Tilki anısına yapılacak olan V. Ayda Tilki uluslar arası Kickboks Şampiyonasına ilimiz Kick boks takımı bu yıl beşinci kez katılıyor” dedi.

 

Kale; “K.K.T.C Kickboks Federasyonunun Bütün masraflarını karşıladığı, zaman zaman Ülkemizden katılan diğer illerin değişmesine rağmen İlimizin yavru vatan ile irtibatını kesmeden sürekli uluslar arası Kickboks turnuvasına davet edildiğini, Niğde kick boks takımının her yıl davete icabet ettiğini, K.K.T.C kick boks milli takımının her yıl ilimizde yapılan uluslar arası kick boks turnuvasına aynı şekilde iştirak ettiğini” söyledi.

 

Kale açıklamasının sonunda, “Turnuvada İlimizi en güzel, en başarılı şekilde temsil ederek madalyalarla ve şampiyonlukla döneriz inşallah” dedi.

 

 

K.K.T.C. KATILACAK ULUSLAR ARASI KİCK BOKS KAFİLESİ    

Metin KAPLAN                       İdareci            

Ali KALE                                İl Tem.            

Osman KALE                         Antrenör

Yusuf ŞENER                         Hakem            

Ferudun DAĞ                         Sporcu

Aytuğ GÜNGÖR                     Sporcu

Sündüz ÖZBEK                      Sporcu

Demet ÜZÜMCÜ                   Sporcu

Hüseyin Bahri SOYSAL          Sporcu

Mustafa AYDIN                     Sporcu

Turgut KARADAĞ                  Sporcu            

Mustafa MELEMEZOĞLU       Sporcu            

 

Editör: TE Bilişim