Niğde'de faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdikleri etkinliklerle adından söz ettiren Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği yeni eğitim öğretim yılı planlaması neticesinde ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Niğde Üniversite’si Rektörü Sayın Adnan Görür’ü makamında ziyaret eden Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin bu sefer ki ziyareti Gökkuşağı Gençlik Derneği’ne oldu.

Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanlığına yeni atanan Ender Çevik’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği yapacakları tüm etkinlik ve organizasyonlarda da başarılar diledi. Ayrıca dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişin olduğu ortamda sıcak bir samimiyet oluştu.

Niğde GFB adına konuşan Dernek Başkanı Ömer Kıymazer “Başkan’ım Ender Çevik ve Gökkuşağı Gençlik Derneği üyelerinden birçoğu ile geçmişe dayalı bir arkadaşlığımız dostluğumuz var. Mükemmel insanlarla dolu bir dernek. Yaptıkları projelerle kendilerini zaten ispatlamış başarılı bir dernek. İlimize okumaya gelen öğrencilere her konuda yardımcı olmaya çalışan çaba sarf eden bir dernek. Kısaca gençliğe önem veren, gençlik için çabalayan bir dernek. Böyle bir oluşumun olması Niğde’miz için büyük bir şans. Bizlerde gençliğe önem veren bir taraftar grubu olarak elimizden geldiği kadarıyla ortak hareket etmeye, yapılacak olan etkinlik ve organizasyonlara katılım yapmaya çalışacağız. Bu birliktelik inanıyoruz ki gençlik kazanacak, Niğde kazanacaktır. Şahsım ve derneğim adına Sayın Ender Çevik’e yeni görevinde ve yapacakları tüm organizasyonlarda başarılar diliyorum” dedi.

Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Kıymazer ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.



Editör: TE Bilişim