Boks Federasyonunun 2012 yılı Faaliyet programında yer alan alt minikler  Türkiye ferdi boks şampiyonası 25 Haziran -01 Temmuz 2012 tarihleri arasında  Sinop ilinde yapıldı.

 

 Şampiyonaya İlimizi temsilen katılan Oğuzhan Demir Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 44,5 kg. da Türkiye ikincisi oldu. Sporcuyu ödüllendirmek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan ödül merasiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Bursa Adliyesi Hakimlerinden Mustafa Koç 1 er çeyrek altın taktılar, Spor Şube Müdürü Ali Dibek’te eşofman hediye etti.

 

GHSİM Antrenörü  Mehmet Ali Cıncık yaptığı açıklamada; Türkiye şampiyonalarına katılarak sürekli ilk üçe giren sporcular yetiştirdiklerini, hedeflerinin ise Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarına katılabilecek sporcular yetiştirip madalya almak olduğunu belirterek Niğde halkından başarılı sporculara destek vermelerini istedi.

 

İl Müdürü Harun Turhan; Başarılı sporculara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu tür ödüllerin sporcular acısından çok önemli değerler olduğunu belirterek Oğuzhan Demir’i ve diğer başarılı sporcularımızı Avrupa, Dünya ve olimpiyatlarda görmek istediklerini ifade ederek sporcu ve antrenörü Mehmet Ali Cıncık’ı başarılarından dolayı tebrik etti.





Editör: TE Bilişim