Türkiye'nin en üst amatör futbol ligi olan BAL'da, 2013-2014 sezonunda toplam 155 takım 11 grupta mücadele edecek. BAL'da 2 grup 15 takımdan, 8 grup 14 takımdan, 1 grup ise 13 takımdan oluşuyor. Niğde Belediye Spor, bu yıl yine 5. Grupta yer aldı. Aksaray ve Nevşehir takımları ise yeni sezonda 6. Grupta mücadele edecekler.


Niğde Belediye Spor futbol takımı 2013-2014 Futbol Sezonunda 14 Takımın yer aldığı BAL Ligi 5. Grupta mücadele edecek. 
BAL müsabakaları, 3. ve 7. Grup'ta 14-15 Eylül 2013 tarihinde, diğer gruplarda ise 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.

BAL Ligi 5. Grupta; “Ceyhan Spor (Adana), Alpin Pozantı Gençlik ve Spor (Adana), Kozan Belediye Spor (Adana), Toroslar Belediye Spor (Mersin), Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor, Anamur Belediye Spor (Mersin), Kayseri Yol Spor, Talasgücü Belediye Spor (Kayseri), Çatalhüyük Çumra Belediye Spor (Konya), Karapınar Belediye Spor (Knoya), Sarayönü Belediye Spor (Konya), Niğde Belediye Spor, Karaman Belediye Spor ve Osmaniye Spor 2011” futbol takımları yer aldılar.

BAL'da 11 takımla yer alan İstanbul 3 ayrı grupta, 6 takımla yer alan İzmir ise 2 ayrı grupta temsil edilecek. İstanbul ve İzmir takımlarının hangi grupta temsil edileceklerinin kurası ile fikstür çekimi ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

2013-2014 Sezonu BAL'dan, Spor Toto 3. Lig'e  yükselecek toplam 9 takım, gruplarını birinci ve ikincilerinin katılacağı play-off müsabakaları sonrasında belirlenecek.

Niğde Belediye Spor futbol takımı 2013-2014 Futbol Sezonunda 14 Takımın yer aldığı BAL Ligi 5. Grupta mücadele edecek olan takımlar şunlar:

BAL LİGİ 5. GRUP

1-Ceyhan Spor (Adana),

2-Alpin Pozantı Gençlik ve Spor (Adana),

3-Kozan Belediye Spor (Adana),

4-Toroslar Belediye Spor (Mersin),

5-Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor,

6-Anamur Belediye Spor (Mersin),

7-Kayseri Yol Spor,

8-Talasgücü Belediye Spor (Kayseri),

9-Çatalhüyük Çumra Belediye Spor (Konya),

10-Karapınar Belediye Spor (Knoya),

11-Sarayönü Belediye Spor (Konya),

12-NİĞDE BELEDİYE SPOR,

13-Karaman Belediye Spor,

14-Osmaniye Spor 2011

****

NİĞDELİLER taraftar grubu 1 yaşını doldurdu

Niğdeliler Taraftar Grubu 1 yaşını doldurdu. Geçtiğimiz sezon büyük çabalar ile kurulan Niğdeliler taraftar grubu hızla büyüyor.

Basın Sözcüsü Enes Can Özmen yaptığı açıklama da ; İlk Senemizde Çok güzel işler yaptık yeniden Niğde nin futbola dönmesini sağladık Güzel dostluklar başlattık . Ceyhan Gibi has öz kardeşimiz oldu Nevşehir Gibi Aynı kültürden kardeşlerimiz oldu Amasya Gibi Elmanın İkinci yarısını tamamlayan gerçek kardeşlerimiz oldu ne kadar uzakta olsa Çarşambaspor taraftarları ile kardeş olduk biz inanıyoruz ki bu kardeşliklerin daha çok büyüyecegine ve ilelebet sürecegine . 1 Yılımızda yanımızda olan kardeşlerimizin hepsinin ayagına yüregine sağlık Niğdeliler Büyüyecek büyümeyede devam edecektir .

Yeni Sezonda daha büyük ve güçlü bir taraftar gurubu olacaklarını belirten Enes Can Özmen Niğde Belediyespor futbol takımına da başarılar diledi.






Editör: TE Bilişim