Niğde Belediyespor sancılı günlerden sonra tekrardan galibiyete kavuştu .


Geçen hafta evinde oynadıgı maçta berabere kalarak ufak bi sarsıntı geçirmişti ve hafta içi ise futbolcular alacaklarını almadıkları için tesisi terk ettikten sonra şiddetli bir şekilde sallanan hafta içi cuma gününe kadar antremana çıkmayan futbolcular cuma günü şehre gelerek cumartesi günü ise Sarayönü deplasmanına gittiler.


Bugün oynanan maçta Niğde Belediyespor ilk yarısını Mustafa Taşkının attığı gol ile 1-0 önde kapattı . İkinci yarıya Sarayönü Belediyespor hızlı başladı 55 dakikada Ahmet Sarının attığı gol ise skora 1-1 eşitlik geldi . Maç 1-1 devam ederken Sarayönü Belediyespor penaltıdan yararlanamadı ve öne geçme fırsatını kaçırdı . Bu dakikadan sonra Niğde Belediyespor maça ağırlıgını koydu ve Erdi Balcı ve Mehmet Narin'in attığı gollerle maçı 3-1 kazanmayı bildi . 


Niğde Belediyespor 50 puan ile birinci sırada bulunan Ceyhansporun 2 puan gerisinden 2 sırada yerini korumayı bildi . 9 Mart Pazar günü Niğde Belediyespor evinde 5 Puanla son sırada bulunan Anamur Belediyesporu ağırlayacak.

Haber: Enes Can ÖZMEN  - nigdespor.net



Editör: TE Bilişim