Niğde Belediyespor BAL Liginin 10. haftasında Kozan Belediyespor'a konuk oldu.

İlk dokuz haftada aldığı 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 22 puanla lider Ceyhanspor'un 5 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Niğde Belediyespor, ligin 9. haftasında Kozan Belediyespor'a konuk oldu. Maçın ilk yarısında rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Niğde Belediyespor ilk  yarıda yediği şok bir golle deplasmanda 1-0 geriye düştü ve ilk yarı iki takım adına da başka gol olmayınca oyuncular soyunma odalarına 1-0'lık Kozan Belediyespor galibiyetiyle gittiler.

   

Maçın ikinci 45 dakikasında da rakibine göre çok sık atak bulan kırmızı-lacivert'li takım bir türlü istediği golü bulamadı. Maçın son anlarında da rakibini adeta kendi sahasına hapseden Niğde ekibi gol bulamayınca haftayı 1-0'lık Kozan Belediyespor yenilgisiyle kapattı. 

   

Toma Kızardı!

  

Niğde Belediyespor'un Gürcü futbolcusu Toma Tabatadze son haftalarda oynadığı oyunla hem Niğde Belediyespor yönetiminden hem de Niğdeli taraftarlardan büyük bir beğeni ve destek kazanmıştı. Golcü oyuncu bu hafta ki maçta ise ikinci yarıda gördüğü kırmızı kartla takımını sahada on kişi bıraktı. Toma, gelecek hafta Niğde 5 Şubat stadında oynanacak olan Mersin BŞB Meski karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak. 



Kaynak : nigdebelediyespor.com
Editör: TE Bilişim