Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Niğde Belediyespor futbol takımı Çorum Belediyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmadan 1-1 berabere kaldı.

Niğde Belediyespor aldığı bu sonuçla sezonun 9. Haftası sonunda puanını 14’e yükseltti.

Zaman zaman sertliklerin yaşandığı müsabakada orta hakem tarafından Niğde Belediyespor’dan 3, Çorum Belediyespor’dan 2 futbolcuya sarı kart gösterdi.

Niğde Belediyespor futbol takımı maçın 15. Dakikasında Erdi Balcı’nın ayağından golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla devam eden mücadelede Çorum Belediyespor beraberliği sağlamak için çaba sarf etti. Nitekim 77. Dakikada Çağlar Yıldızer dengeyi sağlayan golü Niğde Belediyespor fileleri ile kucaklaştırdı: 1-1

Niğde Belediyespor bu dakikadan sonra galibiyet için maça asıldı. Ancak gol koridorlarında beklenen son hamle yapılamayınca müsabakanın orta hakemi maçı 1-1 bitiren düdüğünü çaldı.

SARI KART: Dk. 32 İmam Almas, Dk. 82 Akın Karaaslan (Çorum Belediyespor), Dk. 41 Sercan Karagöz, Dk 76 Mahmut Ortak, Dk. 88 Reha Yaylı (Niğde Belediyespor),

GOLLER: Dk. 15 Erdi Balcı (Niğde Belediyespor), Dk. 77 Çağlar Yıldızer (Çorum Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig1. Grubunda mücadele eden Niğde Belediyespor sezonun hafta sonunda Bursa Nilüferspor ile deplasmanda karşılaşacak.



Editör: TE Bilişim