Niğde Belediye Spor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, yeni sezon transferleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Niğde Belediye Spor’un bu sezon ligin başarılı ve tecrübeli takımlarından birini olacağını söyleyen Başkan Yerlikaya, takımda yüzde 90 futbolcu değişikliği yapıldığını söyledi.

Başkan Yerlikaya, “ Bu sene geçen sezondan çok farlı bir sezon olacak bunun garantisini verebiliriz. Geçen sezondan 5 tane futbolcuyla anlaştık iç transferde, geriye kalan futbolcuların hepsini gönderme kararı aldık. Anlaştığımız futbolcular da zaten takımımız içerisin de en kaliteli futbolcular olduğunu düşünüyoruz. İç transferde de bu sene gerçekten futbolda çilek diye tabir edilen transferleri gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Hepsi bir üst ligden ve 3.lig’den şampiyon olmuş takımlardan almış olduğumuz oyuncular. Takımımız şuanda Nevşehir Avanos’ta ilk kampını yapıyor. Cumartesi günün den itibaren kamp çalışmalarına başladık. Yaklaşık 13 günlük bir kampın ardından bayram tatili ve bayram tatilinin ardından sonra da Niğde’de ikinci etap kamp çalışmaları, üçüncü etap kamp çalışmaları da Ankara Kızılcahamam Kampında yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yapılan transferlerle ilgili bilgi veren Başkan, “Sivas 4 Eylül Spordan Gökhan Özer, sağ bek olmak üzere kadromuza kattık. Yine sağ ön olarak Erzin Spordan Rıdvan Çelik, onun önünde Meski Spordan Hakan isimli bir oyuncu transferimiz oldu, Stoper de bir üst spordan şampiyon olan takımdan Güray Kulayla anlaştık. Yine Yeşil Bursa’dan Selcan Pekkanlı ile anlaştık. Sol tarafta Ankara Adliye Spordan, Bolu Sporun oyuncusu Abdulsametle anlaştık. Daha sonra Bursa Nilüfer Spordan Şükrü isimli oyuncuyla anlaştık. Önde forvet olarak da yine takımın gerçekten ben inanıyorum ki gol kralı adaylardan Konya Sporun oyuncusu, Bursa Nilüfer Spordan İbrahim Avanla anlaştık ve İbrahim Avan’ı almak için çok emekler ortaya koyduk ve onunla da anlaşma sağladık. Şuana kadar görüştüğümüz 6-7 tane daha oyuncu var ve hafta sonuna kadar da bu futbolcularla da kesin olarak anlaşmaya varacağız. Takımımız Cuma gününden itibaren tam kadro olarak yeni sezon hazırlığına başlayacak” dedi.

Takımda yüzde 90 oyuncu değişikliği olduğunu geçen sezondan 5 futbolcu kaldığını belirten Başkan Yerlikaya, “Takımın yüzde 90’ı değişti, kesinlikle verimli olacaktır. Ama gerçekten geçen senekinin üç katı daha fazla para harcayarak daha kaliteli futbolcular aldığımızı düşünüyorum. Bunu zaten kamuoyu da biliyor, taraftarlarımızda biliyor ve diğer takım kulüpleri de biliyor. Şuan ligde 4 tane takımdan 3. lig takımlarından en iyi transfer yapan takımlardan bir tanesiyiz. İnşallah 3.lig’in en iyi ve zorlu takımı Niğde Belediye Spor olarak gözüküyor ve bunu diğer rakipler tarafından da gözüküyor” diye konuştu.


http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediyespor-8-oyuncu-transfer-etti-h17277.html

Posted by Bor Haber on 8 Temmuz 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim