Niğde Belediye Spor'a 2014- 2015 futbol sezonunun ikinci yarısında yeni futbolcular transfer oldu.

 

Niğde Belediye Spor her geçen gün daha iyi bir oyun sergileyerek Niğdeli sporseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 3. lige çıkarak başarılı oyununu ortaya koymaya devam eden Niğde Belediye Spor futbol takımı 2014- 2015 futbol sezonunun ikinci devresinde de kadrosunu sağlamlaştırarak üst lige çıkma hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

 

Niğde Belediye Spor futbol takımına, kaleci olarak İlyas Burak Sağkan Halide Edip Adıvar Spor'dan, santrafor olarak Ozan Çetinkaya Çankırı Spor'dan, orta saha oyuncusu olarak Mustafa Çelik Eskişehir Demir Spor'dan, stoper olarak Oğuzhan Öztürk İzmir Göztepe Spor'dan, forvet olarak Emre Gemici Kayseri Şeker Spor'dan ve sağ-sol açıkta Niğde Belediye Spor adına top koşturacak olan Halil Yılmaz İzmir Altay Spor'dan transfer olarak anlaşma imzaladı.

 

Niğde Belediye Spor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya; "Takımımızda birinci devre eksik gördüğümüz yerleri kaliteli ve genç futbolcu arkadaşlarımızla tamamladık. Altı tane transfer yaptık. Ligin ikinci yarısı yaptığımız transferlerimizden en iyi şekilde yararlanmayı istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz de bunların bilincinde zaten. Takımımız için en iyi transferler olduğunu düşünüyoruz. Niğde Belediye Spora ve Niğde halkına hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediye Spor Kulüp Başkanı Yerlikaya; "Takımımız puan olarak iyi durumda. Hedefimizin de şampiyonluk olduğunu olarak düşünerek önce takım olarak biz ve daha sonra Niğde halkı bu şampiyonlukta pay sahibi olması lazım. Adliye Spor bu hafta Niğde'de pazar günü saat 13.30'da 5 Şubat stadyumunda Niğde Belediye Spor takımımızla karşılaşacak. Niğdeli hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Takımımızı desteklemelerini bekliyoruz. Sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize kesinlikle inanıyoruz" dedi.




Editör: TE Bilişim