Niğde Belediye Spor gerçekleştirdiği iç ve dış transferlerle 3. lig yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.

 

Niğde Belediye Spor'a sağladığı katkı ve destekleri artırarak devam ettiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Spor yönetimi 3. ligde en iyi kadronun oluşturulması için gayret içerisindeler. Niğde Belediye Spor yönetimi iç transferi tamamlayarak, dış transferde de 3 tane yeni oyuncu ile anlaşmak üzere. Niğde Belediye Spor yönetimi son üç tane oyuncu ile de anlaşma imzaladıktan sonra Niğde Belediye Spor transfer sezonunu yeni sezon açılana kadar kapatmış olacak" dedi.

 

Hedefimiz 2. lig

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Amacımız hedefimiz ikinci lige çıkmak. Uzak deplasman maçları var. Zor bir lig ama biz Niğde Belediye Spor olarak hep zorları başarmış bir takım olarak başarıyı elde edeceğimizi düşünüyoruz. Teknik heyet bu nokta da yetkili. Transfer yetkisi tamamen onlarda. Belediye Başkanlığı ya da kulüp yönetimi olarak transferlere müdahale etmiyoruz. Çünkü herkes yaptığı işin hesabını verebilsin. Kimse kimseyi sorumluluk altına atmasın. Sonuçta iyi bir hocamız, iyi bir teknik heyetimiz var. İyi bir kadro kurarak önümüzdeki sezonu da Niğde Belediye Spor olarak hedefimiz elbette ki 2. lige çıkmak ama bu olmuyorsa bile bulunduğumuz ligin en iyi yerinde bitirmek ve ondan sonraki süreçte de 2. lige çıkmayı hedef edinmek. Ama önümüzdeki tek hedefimiz 2. lige çıkmak. Planlarımızı bu çerçevede yaptık. Allah muaffak etsin diyorum. Şimdiden hem yönetimimize hem teknik heyetimize ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Desteklerin artırılarak devam etmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediye Spor Niğdelilerin takımı

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Spor her ne kadar arkasında Belediyede olsa Niğdelilerin takımı. Niğde'mizi ulusal arenada temsil eden güzide takımlarımızdan bir tanesi haline getirdik. Bu bakımdan taraftarlarımız da desteklerini esirgemeden desteklerini sürdürürlerse Niğde Belediye Sporumuzu daha iyi yerlerde görmek mümkün olacaktır" dedi.



Editör: TE Bilişim