Takıma sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Niğde Belediye Spor yönetimi teknik heyeti ve futbolcuları ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

 
Her zaman olduğu gibi desteklerimiz takımımız ve Niğdeli hemşerilerimiz için devam edecektir diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan oyunculara ikinci devre için başarılar temennisinde bulunarak birlik ve beraberliğin önemine değindi.

 
Desteğimizi esirgemeden devam ettiriyoruz
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Spor 3. ligde olmasına rağmen Niğde Belediyesi olarak desteğimizi esirgemeden devam ettiriyoruz. Her türlü desteği bu güne kadar verdik bu günden sonra da vermeye devam edeceğiz. Futbolda başarılı olursak var oluruz, başarısız olursak yok oluruz. Başarmak bu saatten sonra önce futbolcularımızın elinde. Takımda ilk 11 de kim oynuyorsa, ilk 18'e kim giriyorsa onların elinde. Teknik heyetin bence bu noktada yapacağı çok bir şey yok. Hoca ya da kulüp başkanı sahaya girip top oynayacak değil, topu futbolcularımız oynayacak. Dolayısı ile başaracakta futbolcularımız, başaramayacakta" dedi.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Önce iyi bir ekip olmak için ekip ruhuna inanmak gerekir. Takımdaki bir kişinin atacağı gol takımın tamamını, kulübün tamamını ve bu şehrin tamamını etkiliyor buna bu açıdan bakmak lazım. Niğde Belediye Spor futbol takımı ile 5 yıldır uğraşıyoruz ve maddi olarak şu anda en iyi dönemini yaşıyor. Bu sene maddi bir sıkıntı çekmeyeceğiz. Önümüzdeki senede de maddi sıkıntı çekmeyeceğiz. Biz planımızı ona göre yaptık" şeklinde konuştu.

 
Başarının sırrı takım oyunu oynamak
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Başarının sırrı önce birlik, birbirimizi sevmek, birbirimizle paslaşmak, hepsi bu başarının sırrı başka bir şey değil. Bu takımın içerisindeyseniz hepiniz yetenekli kişilersiniz. Allah vergisi kimi çok yeteneklidir kimi az, ama herkes kendi mevkiinde en yetenekli arkadaşlardır. Bu yeteneklerimizi de ortaya koymak için elbette ki bir çaba göstermemiz gerekir. Biz futbolcularımızın hepsini seviyoruz. Oyun futbolcularımız açınızdan ekmek kapısı. Ekmeğin düşüncesi olmaz. Bunu yaşınız ilerledikçe daha iyi anlarsınız. Bu bakımdan önce iş, aş. Bunlar sizin için gerekli olan şeyler. Bu işten futbolcularımız ekmeğini kazanıyor" dedi.

 
Şampiyonluğun tadı damağımızda kaldı
 
Niğde Belediye Spor Kalecisi Kaptan Cihan Şentürk; "Belediye Başkanımıza ve takımımızın yönetimine desteklerinden dolayı arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Geçen sene de zaten iyi bir takımdık. Bazı arkadaşlarımız gitti yeni katılan arkadaşlarımız oldu. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla daha güçlü olacağız. Bu sene de geçen seneki şampiyonluğu taçlandırmak istiyoruz. Belediye Başkanımızın da desteği ile beraber. Geçen seneki şampiyonluğun tadı damağımızda kaldı. Bu sene inşallah şampiyonluğu yaşayıp sizlere ve Niğde'ye armağan etmek istiyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirip yönetimi ile teknik heyeti ile taraftarı ile futbolcusu ile bir aile olup inşallah beraber bir şampiyonluk daha yaşarız" şeklinde konuştu.

 
Hedefimiz üst lige çıkmak
 
Niğde Belediye Spor Teknik direktörü Fethi Türkoğlu; " Niğde Belediye Spor Kulübü olarak Türkiye'de sayılı kulüpler arasındayız. Kulübümüzün ekonomik anlamda ve dışarıda futbol piyasasında verdiği  itibar yüksek bir seviyede. Geçen hafta şampiyonluk primlerinin çekleri ödendi bunlar bize kulübe katkı sağlıyor. Oyuncularımıza güven sağlıyor. Şu anda kadar verilen sözlerin hepsi harfiyen yerine gelmiştir. Bazen öyle elbiseler vardır ki içinde insanlar olmaz. Ama öyle insanlar vardır ki üzerinde elbise olmaz. Takımımız hakikaten kaliteli bir takım. Hedefimiz bir üst ligdir.  Bütün futbolcularımız bir değerdir bizim ve sizin için. Yetenekli oldukları için buradalar futbolcu arkadaşlarımız. Önümüzdeki maçtan itibaren bu işe başlayıp dışarıdaki maçlarımızı da başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum. İkinci yarı için bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyor, teşekkür ediyorum" dedi.


 
Editör: TE Bilişim