Niğde Belediye Spor için yönetime teknik direktör olarak gelen cengiz Seçsev, düzenlenen basın toplantısında sözleşme imzaladı. 



Belediye Spor için Teknik Direktör Seçsev ile sözleşme imzalayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “
Niğde Belediye Spor olarak bu güne kadar çalışmış olduğumuz teknik heyetle karşılıklı olarak sözleşmeleri fes ettik. Bundan sonraki süreçte yeni teknik direktörümüz Cengiz Seçsev Niğde Belediye Spor beraber çalışacak. Aynı zamanda yine yardımcı antrenör olarak Cemal Yavuzol ve kaleci antrenörü olarak göreve gelen Yunus Çal ile Niğde Belediye Spor olarak yolumuza devam edeceğiz. Cengiz Seçsev’in 15 yılı aşkın bir hocalık deneyimi var. İnşallah bu tecrübe ve bilgisini Niğde Belediye Spor üzerinde de uygulayarak 3. Lige çıkmamıza vesile olur. Niğde Belediye Spor’un hedefi 3. Lige çıkmak. Bu yıl bu kadro oluşturulurken bu hedefi ortaya koyduk. Bu hedefimizden şaşmak yok ve kaybettiğimiz hiç bir şeyde yok. Niğde Belediye Spor’u iyi günler bekliyor. Her zaman altını çizdiğim bir şey var. Niğde Belediye Spor ne benim, nede belediyenin takımı. Niğde Belediye Spor,tüm Niğdelilerin takımı. Niğde’ye mal olmuş bir takım. Tüm Niğdelilerin bu takıma maddi manevi sahip çıkmasını istiyoruz. Niğde Belediye Spor’un kurulmasındaki sebebi Niğdeliler adınadır. Dolayısıyla tüm Niğdeliler, Niğde Belediye Spor’a sahip çıksın. 3. Ligde takımımız olacak inşallah. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ben Niğde Belediye Spor’u destekleyen halkımıza teşekkür ediyorum. Sözleşme imzaladığımız teknik direktör ve yardımcılarına da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Teknik direktör Cengiz Seçsev ise;  “Niğde Belediye Spor’un yönetim kurulu tarafından bana bir teklif getirildiğinde uzun süre düşündüm ve bu düşünme süreci dışında kendileri ile çok vakit geçirdik. Bunun sonucunda kendilerindeki bu heyecanı, isteği, ve arzuyu gördüm. Bunu yansıtmaları çok güzeldi. Göreve başlama adına böyle bir karar aldık. Niğde Belediye Spor’u bulunduğu yerden profesyonel lige taşınması adına bizlerde elimizden geleni yapacağımızı bildirmek istiyorum” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim