Yeni sezonda Niğde'yi Bölgesel Futbol ve Basketbol liglerinde temsil edecek olan Niğde Belediyespor transfer çalışmalarına hızlı başladı.



Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde başarılı bir grafik çizen NiğdeBelediyespor transfere hızlı bir giriş yaptı.

2012-2013 sezonunda Niğde'yi temsil edecek olan Niğde Belediye Spor futbol branşında takımın teknik patronluğuna Rıfat Avcu, yardımcılığına Özkan Akıl ve kaleci antrenörlüğüne Oğuz Erbay'ın getirilmesinden sonra geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan 10 futbolcu ile anlaşarak iç transferi tamamladı.

İskelet kadroyu koruyarak önemli nokta transferlerle önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Niğde Belediye Spor geçen yıl kadroda bulunan Asım Atmalıoğlu, Oğuz Bodur, Fatih Durak, Hamdullah Ekşi, Tugay Balçık, Burak Gezer, Serdar Karataş, Murat Balçın, Mevlüt Ünver, Murat Kaya ile anlaşarak iç transferde imzaları attırdı.

İç transfer çalışmalarından sonra dış transfer çalışmalarına yönelen Niğde Belediye Spor ilk olarak daha önce Konya Sarayönü Belediyespor'da takım kaptanlığı yapan Nuri Arıkan ile görüşerek anlaşma sağladı.

Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Niğde Belediye Spor Başkanı Yakup Yerlikaya Haziran ayına kadar 8 futbolcu ile anlaşma sağlanarak transferi noktalayacaklarını, daha sonra altyapıda bulunan genç oyuncularında katılmasıyla takım kadrosunun netleşeceğini belirtti. 

Editör: TE Bilişim