Niğde Belediyespor Cumartesi günü Beylerbeyispor maçında taraftarlardan büyük destek bekliyor. 

TFF 3.Lig’de mücadele eden Niğde Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Beylerbeyispor müsabakasında, İdari Menajer Rıfat Avcı, Niğde halkının futbola olan düşkünlüğünü bildiklerini ve vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Niğde Belediyespor 5 Şubat stadında yaptığı antrenmanla Cumartesi günü Beylerbeyispor’u bekliyor.

İdari Menajer Rıfat Avcı yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Taraftarlarımızdan çok şey bekliyoruz. Destek olmaları konusunda, bu hafta sonu oynayacağımız Beylerbeyi maçı Pazar gününe denk gelmiyor, Pazar gününe denk gelse taraftar desteğimizin daha fazla olacaktı ama cumartesi de olsa Niğde halkının futbola olan düşkünlüğünü biliyoruz. Bunu da tüm günlerde bize coşku katarak, destek olarak, 90. dakikaya kadar olan maçın bölümünde destek olmalarını bekliyoruz” dedi.
Menajer Avcı “Takımımızın kurulurken bir hedef doğrultusunda kuruldu. Bu hedef doğrultusunda da devam ediyoruz. Bütün takımlar için geçerli olan bir süreci atlatıyoruz bu süreç buzum için de geçerli. Biz bu süreci en az hasarla geçirip, taşların yerine oturduktan sonra daha seri yüksek bir takım oluşturacağımızı biliyoruz. Mümkünse yanında oturan arkadaşına küfür etmemesi konusunda müdahale de bulunmalarını, rakip takıma ve hakeme karşı bir küfür veya taşkınlık şeklinde protesto etmemelerini rica ediyoruz. Bu konu da Futbol Federasyonunun da çok büyük önlemleri var. Küfür konusunda özellikle, taşkınlar konusunda kulübümüzün hem maddi zarara uğratmamaları yönünde onlardan rica ediyorum. Tabi taraftarsız bu iş olmaz. Taraftar bu işin rengi, inşallah taraftarlarımızda desteği ile iyi başladığımız ligde bu hafta sonu da iyi bir sonuç alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim