Niğde’yi Bölgesel  Amatör Futbol Liginde (BAL) temsil edecek olan Niğde Belediye spor, Kayseri spor ile oynadığı sezon açılış maçı ile lige merhaba dedi.

 

5 Şubat Stadyumunda düzenlenen sezon açılış programına Niğde Valisi Alim Barut Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Ceylan, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, ve spor severler katıldı.

 

Niğde’yi bölgesel ligde temsil eden tek takım olan Niğde Belediyesi futbol takımının desteklenmesini isteyen Belediye spor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özmen; “2011-2012 futbol sezonu  açılışımıza göstermiş olduğunuz  ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle takımımızın oluşmasında maddi ve manevi olarak desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Niğde Valimiz Sayın Alim Barut’a ve Niğde Belediye Başkanımız Sayın  Faruk Akdoğan’a  teşekkür ediyorum.  Bu kalabalığınız, bu özleminiz gösteriyor ki  Niğde insanının futboldaki  eski güzel günlerini özlediğinin bir göstergesidir. Bizlerde Sayın Niğde Belediye başkanımız başta olmak üzere ve yönetim kurul üyeleri  arkadaşlarımızla birlikte Niğde’mize yakışır bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Niğde’miz futboldaki eski güzel günlerini arayan bir ilimizdir. Bizler yönetim ve futbolcularımız olarak bunun bilinci içerisindeyiz.  Öncelikle tabi ki saygıdeğer  taraftarlarımızın desteğiyle Niğde’yi futbolda hak ettiği yere getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Tabi ki şampiyonluğu sadece yönetim ve teknik heyetin istemesi yeterli değil. Niğde insanı bu yıl  3. lige çıkarak profesyonel bir ligde takımının olmasını arzu ediyor. Öncelikle şehrin bir takımının 3. ligde olabilmesi için sadece teknik heyet ve yönetimin bunu istemesi yeterli değil. Bu duyguyu şehrin bürokrasisinden, esnafına, vatandaşına kadar herkesin aynı duyguyu ve düşünceleri paylaşması gerekmektedir” dedi.

    

Niğde Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Ceylan; “Niğde Belediye spor inşallah fair play  ölçüleri içerisinde 2011-2012 yılı içerisinde başarılı bir sezon geçirerek 3. Lige çıkacak ve sizleri de burada bu sporseverlilik sevdası içerisinde başarılı bir şekilde temsil edeceğine inancım tamdır.  Bu bakımdan ben sporcu arkadaşlarımıza ve kulüpteki çalışan arkadaşlarımıza, kulüp temsilcilerimize başarılar diliyorum. Futbolcularımızı en iyi şekilde, centilmen bir şekilde çalışarak bizleri ve sizleri mahcup etmeyeceği konusunda inancım tamdır. İnşallah başarılı bir sezon sonucunda bizde profesyonel ligde temsil  edilecek duruma geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından dualar edildi kurban kesildi. Ardından Niğde Belediyespor Kayserispor karşılaşmasıyla futbol sezonu açılışı gerçekleştirildi.

 

Editör: TE Bilişim