Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçlarından Niğde Belediyespor ile Karaman Gençlik Spor arasındaki maçta Sahada burnuna darbe alan futbolcuyu hastaneye götürecek Ambulans bulunamadı.
 
Dün Niğde 5 Şubat Stadyumunda Bölgelsel Amatör lig 6. gurupta yer alan Niğde  Belediye Spor , Karaman Gençlik Spor futbol müsabakasında karşı karşıya geldi. İlk yarı 35. dakika Karaman Gençlik Sporlu oyuncu kafa topuna çıkması sırasında mücadelede aldığı darbe sonucu burun kemiği kırıldı.  Yüzü kanlar içinde kalan futbolcuyu hastaneye kaldırmak için gözler Sağlık İl Müdürlüğüne ait Ambulans aradı. Ancak ne saha içinde nede dışında ambulans yoktu. Karaman Gençlik Sporlu yöneticiler kendi araçları ile burnu kırılan futbolcuyu hastaneye götürdüler.
 
Karaman Gençlik Spor yöneticileri ambulansın olmamasına tepki göstererek “ Biz kendi sahamızda İl Sağlık Müdürlüğünce tahsis edilen iki ambulans bulundururuyoruz. Futbolda ciddi sakatlıklar olabilir. Futbolcumuz girdiği ikili mücadele sonucunda burnu kırıldı. Ambulans olmadığı için futbolcumuzu kendimiz hastaneye götürdük. Bundan daha kötü durumlar olabilirdi.”diye konuştu.
 
Karaman Gençlik Spor yöneticileri ikinci devre için Ambulans olması şartını koştular ve  ambulans stadyuma geldi.
 
Maçta farklı bir olay daha yaşandı. Maçın 4. Hakemi maçı saha içinden takip eden basın mensuplarından birini  dışarı çıkarttı. Kısa tartışmanın yaşandığı olayda basın mensubu ikna edilerek saha içinden çıkarıldı ve maçı trübünden izledi.
 
Maç sırasında Konuk takımın futbolcularına 4 sarı kart çıkartıldı. Niğde Belediye Spor ile 2 sarı kart cezası aldı. Sık sık duraklayan maçta takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Maçı Gürel Uzuner, Serkan Dabak, Kadir Kantekin ve 4. Hakam Özgür Güneş yönetti.

Haber: Yusuf Gökdemir-Borhaber.net-Niğde 

Fotoğraflar izinsiz alınamaz...



Editör: TE Bilişim