Spor Toto 3. Lig 3 Grupda mücadele eden Niğde Belediye Spor bu hafta Manavgat Belediye Spor ile deplasmanda karşılaştı. 


Ligin 6. haftasında Niğde Belediye Spor, Manavgat Belediye Spor ile Manavgat Evrenseki stadında karşılaştı.   Evrenseki Stadı'ndaki maçı Burak Özcan, Serdar Aynur ve Sevda Çayan hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Niğde Belediyespor atağında Mehmet Akif’in pasında Muhammet ile birlikte hareketlenen İbrahim, Muhammet'ten hızlı davranarak topa sahip oldu. İbrahim’in plase vuruşunda kale direğine çarpan top ağlara gitti: 0-1

26. dakikada Manavgatspor'dan Baran, ceza sahasına giren Feyyaz’ı top ile buluşturdu. Feyyaz’ın çaprazda kaleci ile karşı karşıya şutunda kaleci kornere çeldi. İlk yarı konuk takım Niğde Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın 66. dakikasında İbrahim ile gelişen Niğde Belediyespor atağında İbrahim defansı aştıktan sonra Gökhan’a orta yaptı. Kaleciyi geçen Gökhan, boş kaleye top gönderdi: 0-2

87. dakikada Niğde ceza sahası içinde Güray’ın Adil’e yaptığı hareketine hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Feyyaz topu filelerle buluşturdu: 1-2.

Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca maç Niğde Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

13 PUANLA 3. SIRADA

Niğde Belediye Spor galibiyet serisini sürdürürken, Ligde iddialı olduğunu gösterdi. Manavgat sonucu ile 14 Puan ile lider Kastamonu Spor ve 13 Puanu olan Bergama Belediye Spor'un ardından yine 13 puan ile 3. sırada yer aldı. 


Editör: TE Bilişim