Türkiye Futbol Federasyonu 3 Lig 3 Grupta yer alan temsilcimiz Niğde Belediyespor Çatalca Spor ile karşı karşıya geldi. İstanbul'da yaklaşık  bin Niğdeli maçı takip etti. 



Haber-Yorum; Enes Can ÖZMEN



Niğde Belediyespor Çatalca deplasmanında  Cihan Şentürk-Abdulsamet Kırım-Mustafa Özgen-Güray Kula -Hakan Özkara -Mehmet Akif Şerifoğlu-Güney Polat-Samet Yalçın-Sami İzcican-Gökhan Özer ve İbrahim Alan ilk 11 ile sahaya çıktı.


Niğde Belediyespor maça iyi başladı.Maçın ilk düdüğünden itibaren Çatalcaspor karşısında etkisini hissettirmeye başlayan temsilcimiz dakikalar 19 gösterdiğinde İbrahim Alan ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı karşılıklı ataklar ile 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısınada temsilcimiz hızlı başladı.İkinci yarıda baskılı bir oyun sürdüren temsilcimiz ataklarından sonuç alamayınca maçı 1-0 üstünlükle kapattı. 


Yeni Kral İbrahim Alan 

Niğde Belediyespor bu sezon yaptığı transferler ile dikkat çekerken Konyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 1994 doğumlu  İbrahim Alan Niğde Belediyespor forması ile lig'de çıktığı 8 maçta 8 gol atarak 3 Lig'in en çok gol atan futbolcusu olurken Niğde Belediyespor'un gol sıkıntısına da çözüm oldu .

Haftanın Değerlendirmesi : 


Bergama Belediyespor'un 24 Erzincanspor karşısında 2-0 kaybettiği haftada Bergama Belediyespor 20 puan ile ilk sırada yer alırken diğer rakiplerinin puan kaybettiği haftada İstanbul'da Çatalcaspor galibiyeti ile liderle arasında ki puan farkını 3'e indirdi. Niğde Belediyespor 17 puan ile 3 sırada yer aldı.

Niğde Belediyespor 24.10.2015 tarihinde Niğde'de son sırada yer alan Çine Madranspor ile karşı karşıya gelecek.


Editör: TE Bilişim