Niğde Belediye Spor takımının 3.lige çıkması için elimizden geleni yaptık diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdelilerin takımına sahip çıkması gerektiğini vurguladı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 3.lige çıkan Niğde Belediye Spor'un teknik heyetini ve seyircilerini kutlayarak şampiyonluğun Niğde'ye hayırlar getirmesini diledi. Hedefimiz 2. lig ve PTT Süper ligde Niğde Belediye Spor'un adını görmek diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 'Niğde Belediye Spor herkesin takımıdır, herkes bu takıma sahip çıkmalıdır' dedi.

Niğde 30 Mart'ta ve 4 Mayısta çifte bayram yaşadı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Spor'un şampiyon olması için biz çaba gösterdik. Vesile olmuş olabiliriz ama başta seyircilerimizin ve futbolcularımızın büyük özverisi sonucu şampiyonluk elde edildi. Bir kez daha hem futbolcularımıza, hem hocamıza, teknik heyete hem de taraftarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Niğde'miz hem 30 Mart'ta bir bayram yaşadı. Hem de 4 Mayıs Pazar günü bir bayram yaşadı. Seçim vaatlerimiz arasında Niğde Belediye Spor'un 3. lige çıkması da vardı. Seçimden 1 ay sonra sezonun tamamlanmasıyla birlikte Niğde Belediye Spor 3.lige çıkmış oldu. Aslında hedefimiz gayemiz daha üst liglere Niğde Belediye Sporu taşımak. Üst liglere çıkmanın mücadelesini önümüzdeki dönemde vermeye devam edeceğiz. Niğde Belediye Spor'a ikinci ligi göstermek gerekiyor. Niğde Belediye Spor, Belediyenin değil tüm Niğdelilerin takımı. Başta da öyle söylemiştik yine aynısını söylemeye devam ediyoruz. Biz kimse sahip çıkmadığı için sahip çıkıyoruz. Sahip çıkan olsa biz başımız gözümüz üstünde onlara hemen devretmeye vermeye Niğde Belediye Spor takımını vermeye hazırız. Niğde'de maalesef bazen gariplikler oluyor sahip çıkmıyorlar. Biz de Niğdeliler adına Niğde Belediye Spor'a sahip çıkıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim