Bu gün oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta yer alan Niğde Belediye Spor, Adana’da Adana Gençlerbirliği takımı ile karşılaştı. Zorlu geçen karşılaşma sonucunda gülen taraf Niğde Belediye Spor olurken skor da Adana Gençlerbirliği 1 – 2 Niğde Belediye Spor olarak belirlendi.
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta bu gün oynanan maçların ardından Toroslar Belediye Spor 11 puan ile liderliğini sürdürürken, Adana Gençlerbirliği’ni yenen Niğde Belediye Spor’da grupta 6 puan ile 8. sırada yer alıyor. Niğde Belediye Spor bu hafta Bozyazı Belediye Spor’u sahasında misafir edecek.

Niğde Amatör Küme Maçları ve Sonuçları

Niğde Amatör küme karşılaşmasında Bor Belediyespor ile Ulukışla Belediyespor karşılaştı. Ulukışla'da oyanan maçta Bor Belediyespor Ulukışla Belediyespor'u gol yağmuruna tuttu. Maçta üstün oyun sergileyen Bor Belediyespor 7 - 1 üstünlük sağladı. 


Ayrıca Niğde 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde gol yağmuru vardı. Elmalı Spor’u sahasında 12-2 yenen Mavi Martılar Spor bu haftanın en farklı galibiyetini alırken, Yeni Gölcük Belediye Sporu 10-0 yenen PMYO Spor ikinci farklı skora imza atan takım oldu. Grupta oynanan diğer maçların sonucuda şu şekilde gerçekleşti. Kızılca Belediye Spor 0-1 Aktaş Belediye Spor, Yeni Niğde Spor 9-1Çukurkuyu Belediye Spor, Edikli Bençlik Spor 1-2 Azatlı Spor ve yukarıda da söz etmiğimiz gibi  Ulukışla Spor 1-7 Bor Belediye Spor hafta sonuçlandı. 

Elde edilen bu sonuçlar ile Yeni Niğde Spor 9 puan ve +25 averaj ile 1. Sırada yer alırken, Bor Belediye Spor 9 puan ve +16 averaj ile 2. Sırada yoluna devam ediyor…



Editör: TE Bilişim